Lilyy00 0 Napisano Kwiecień 1, 2022 Cześć, czy ktoś wie co się stało z Klaudią? Wszystko wydawało się być u niej dobrze. Układała sobie życie z Kamilem, podobno z problemami wyszła na prostą. Trudno uwierzyć.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hostost 0 Napisano Kwiecień 4, 2022 Był już tutaj ten temat,aczkolwiek posty wszystkie zostały usunięte. Więc twój niebawem pewnie też zostanie zgłoszony i raczej nie dowiesz się nic bo z tego co pisały tam osoby to wiedzą tylko najbliżsi, którzy byli na pogrzebie. Tylko tyle mogę Ci napisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hostost 0 Napisano Kwiecień 5, 2022 Dnia 1.04.2022 o 22:26, Lilyy00 napisał: Cześć, czy ktoś wie co się stało z Klaudią? Wszystko wydawało się być u niej dobrze. Układała sobie życie z Kamilem, podobno z problemami wyszła na prostą. Trudno uwierzyć.. Kamilem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilyy00 0 Napisano Kwiecień 6, 2022 No Kamilem.. i nie mam na myśli Krystiana. Kamil był nowy chłopakiem Klaudii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilyy00 0 Napisano Kwiecień 6, 2022 Dnia 4.04.2022 o 23:59, Hostost napisał: Był już tutaj ten temat,aczkolwiek posty wszystkie zostały usunięte. Więc twój niebawem pewnie też zostanie zgłoszony i raczej nie dowiesz się nic bo z tego co pisały tam osoby to wiedzą tylko najbliżsi, którzy byli na pogrzebie. Tylko tyle mogę Ci napisać Słyszałam od znajomej co było w liście, który był czytany na pogrzebie. List napisała jej mama. Moim i koleżanki zdaniem nie był zero jedynkowy i trudno jednoznacznie stwierdzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hostost 0 Napisano Kwiecień 6, 2022 14 godzin temu, Lilyy00 napisał: No Kamilem.. i nie mam na myśli Krystiana. Kamil był nowy chłopakiem Klaudii Myślałem, że to byl jej przyjaciel a nie chłopak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hostost 0 Napisano Kwiecień 6, 2022 14 godzin temu, Lilyy00 napisał: Słyszałam od znajomej co było w liście, który był czytany na pogrzebie. List napisała jej mama. Moim i koleżanki zdaniem nie był zero jedynkowy i trudno jednoznacznie stwierdzić. Nie wiem co mam napisać na ten temat. Tylko najbliżsi wiedzą co się stało:/ Tylko Klaudia wie co się tak na prawdę stało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilyy00 0 Napisano Kwiecień 6, 2022 5 godzin temu, Hostost napisał: Myślałem, że to byl jej przyjaciel a nie chłopak Ale ja nie miałam na myśli Kamila kuzyna Krystiana… to był zupełnie ktoś inny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rekajo 0 Napisano Kwiecień 28, 2022 Dnia 6.04.2022 o 03:55, Lilyy00 napisał: Słyszałam od znajomej co było w liście, który był czytany na pogrzebie. List napisała jej mama. Moim i koleżanki zdaniem nie był zero jedynkowy i trudno jednoznacznie stwierdzić. a co było w tym liście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hostost 0 Napisano Maj 8, 2022 Dnia 28.04.2022 o 15:32, rekajo napisał: a co było w tym liście? Raczej się tego nigdy nie dowiemy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach