Leonardo2000 32 Napisano Kwiecień 15, 2022 Taki luźny temat ale mi się podobają niemki i ich uroda nie mówię ze Polki nie, wiadomo że też, ale chodzi mi ze naprawdę lubię wygląd niemek ale tych takich typowych niemek a nie innych pań z niemeiec z korzeniami z innych krajów , co uważacie niemki są ładne?Czy może to ja mam dziwny gust ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matkofobia Napisano Kwiecień 15, 2022 Dodałabym od siebie, że kobiety w ogóle nie mają żadnych uczuć, mają samych kochanków i najważniejsze są dla nich ich bachory. A co dopiero Niemki czy Polki. Mówię Ci. Te o polskich nazwiskach są ładne ale przebiegłe i chytre. A tee o niemieckich korzeniach tee to dopiero są... Zdarzają się jeszcze z ruskimi korzeniami... Te też są fajne. A które najładniejsze? Chyba musisz przetestować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leonardo2000 32 Napisano Kwiecień 16, 2022 21 godzin temu, matkofobia napisał: Dodałabym od siebie, że kobiety w ogóle nie mają żadnych uczuć, mają samych kochanków i najważniejsze są dla nich ich bachory. A co dopiero Niemki czy Polki. Mówię Ci. Te o polskich nazwiskach są ładne ale przebiegłe i chytre. A tee o niemieckich korzeniach tee to dopiero są... Zdarzają się jeszcze z ruskimi korzeniami... Te też są fajne. A które najładniejsze? Chyba musisz przetestować... Nie rozumiem czemu miała służyć ta wypowiedź ale uważaj jak chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leonardo2000 32 Napisano Kwiecień 16, 2022 13 godzin temu, Saunowicz napisał: Mieszkam w Polsce ,więc często widzę polki i mogę stwierdzić że one to są ładne Spoczko zgadzam się z tym że Polki są ładne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczery zenek 3 Napisano Kwiecień 17, 2022 pffff i tak i nie... przeciez nie kazda Niemka wygląda jak Claudia Schiffer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach