Rose296 0 Napisano Kwiecień 17, 2022 Hej otóż zbliża się wesele mojej znajomej ze studiów. Ja niekoniecznie chce na nie iść otóż nie mam osoby towarzyszącej. Jeśli chodzi o nasze relacje też jakoś blisko nie jesteśmy na poczatku studiów bardziej się trzymałyśmy chodziłyśmy czasem gdzieś po zajęciach ale poza uczelnią w sumie się nie spotykałyśmy wcale. Dodatkowo przez naukę zdalną mamy teraz sporadyczny kontakt gdyż większość zajęć mamy online. Jestem na ostatnim roku studiów i zastanawiam się czy iść, co wy byście zrobili? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2088 Napisano Kwiecień 17, 2022 Wyczuć można, że nie masz ochoty... sama oceń czy warto się zmuszać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Kwiecień 17, 2022 Ja jakbym miała kiecke i buty, miała czym dojechać, i co dać w kopertę to bym poszła. A do towarzystwa wzięłabym jakiegoś kolegę który jest dobrym tancerzem i się nie upija chyba nie nie spełniasz któregoś z tych kryteriów - wtedy bym odpuściła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Kwiecień 17, 2022 A, i jak nie masz kompletnie kogo wziąć to lepiej nie idź, wynudzisz się sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rose296 0 Napisano Kwiecień 17, 2022 34 minuty temu, DropKick napisał: A, i jak nie masz kompletnie kogo wziąć to lepiej nie idź, wynudzisz się sama No wls nie za bardzo mam ale co powiedzieć znajomej, bo myślę że się obrazi jak nie pójdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Kwiecień 17, 2022 6 minut temu, Rose296 napisał: No wls nie za bardzo mam ale co powiedzieć znajomej, bo myślę że się obrazi jak nie pójdę. Ze nie możesz, bo masz rodzinną uroczystość, albo jakiś wyjazd. I tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach