MaciekKura 0 Napisano Maj 15, 2022 Potrzebuje uzyskac odpis aktu zgonu. Nie mam mozliwosci pojechania do Polski a urzad odmuwil wyslania poczta. Nie mam nikogo kto w Polsce komu urzad zgodzil by sie wydac odpis aktu zgonu. Byliscie moze w podobnej sytuacji lub macie jakis pomysl jak moglbym ten dokument uzyskac? Dzieki z gory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulu_gulasz 67 Napisano Maj 17, 2022 Dnia 15.05.2022 o 18:06, MaciekKura napisał: Potrzebuje uzyskac odpis aktu zgonu. Nie mam mozliwosci pojechania do Polski a urzad odmuwil wyslania poczta. Nie mam nikogo kto w Polsce komu urzad zgodzil by sie wydac odpis aktu zgonu. Byliscie moze w podobnej sytuacji lub macie jakis pomysl jak moglbym ten dokument uzyskac? Dzieki z gory Olej ten 4ksenofobiczny kraik znad cuchnącej wisły. Zycie jest piekieisjze jak zapomnisz o tym jak zawistne są polaczki znad wisły co by drugiego utopili w szklance wody za 10zł podwyzki. Dlatego od wieków ten pszenno buraczany kraik ma rozbiory i nic sie nie zmieni. Buahahahahaha! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulu_gulasz 67 Napisano Lipiec 24, 2022 Ja jak sobie wracam wspomnieniami ile mi złego polaczki w poslce zrobiły na przestrzeni 30lat jak tam musialem zyc to nigdy juz tam nie zamierzam wrocic Ani centa dla tych katoburaczanych zawistych mord znad cuchnącej Wisły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach