Opiekunka dziecięca 1 Napisano Maj 24, 2022 (edytowany) Witam, 15 czerwca zdaję egzamin z opiekunki dziecięcej czy ktoś z was może też będzie zdawał, zachęcam do dyskusji razem zawsze raźniej Edytowano Maj 24, 2022 przez Opiekunka dziecięca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kukerics 1 Napisano Czerwiec 2, 2022 Witam! Ja zdaję 13 czerwca praktyczny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opiekunka dziecięca 1 Napisano Czerwiec 5, 2022 Część, fajnie że ktoś się odezwał , pewnie wiesz ale jeśli nie to najlepiej uczyć się że strony internetowej egzamin zawodowy Z11. Tam są testy teoretyczne i praktyczne z poprzednich lat. Życzę Ci bez stresowego w miłej atmosferze zdania egzaminu. mam nadzieję że rozmowa się jeszcze rozkręci i dołączą do nas inne osoby mam także nadzieję że ty także jeszcze się odezwiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opiekunka dziecięca 1 Napisano Czerwiec 5, 2022 podobno nie ma się czym stresować najtrudniejsza jest opisówka ale i to da się ogarnąć jeśli wcześniej poćwiczysię na arkuszach z poprzednich lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opiekunka dziecięca 1 Napisano Czerwiec 5, 2022 Daj znać jak Ci poszło i co było, będę Ci wdzięczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lampcyna@gmail.com 0 Napisano Czerwiec 7, 2022 Ja również podchodzę 17.06 i najbardziej się boje tej opisówki ...na co zwrócić uwagę co powtórzyć poza arkuszami ? bo jednak pytania na pisemnym mocno mnie zaskoczyły ale zdane P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opiekunka dziecięca 1 Napisano Czerwiec 10, 2022 Dnia 2.06.2022 o 19:03, Kukerics napisał: Witam! Ja zdaję 13 czerwca praktyczny Proszę daj mi znać co było jak będziesz już po. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opiekunka dziecięca 1 Napisano Czerwiec 14, 2022 Dnia 2.06.2022 o 19:03, Kukerics napisał: Witam! Ja zdaję 13 czerwca praktyczny Proszę daj mi znać co było jak będziesz już po. dziewczyny w co niektóre już po jesteście a mnie jutro czeka mega stres proszę uchylić rąbka tajemnicy co i jak było na egzaminie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolka1975 197 Napisano Lipiec 18, 2022 7 godzin temu, AgNisia36 napisał: Dziewczyny jak wrażenia ogólnie po skończeniu kierunku? Gdzie robiłyścier w ogóle? Ja przymierzam się do podejścia w Coisnusie, ale dalej się waham między opiekunką a terapeutą zajęciowym. Ciekawe, ze ty juz niby tyle roznych kursow tam porobilas...kryptoreklama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach