klimeekxd 0 Napisano Maj 24, 2022 Witam, mam taki problem, organizuje wieczór kawalerski na około 25 osób(mężczyźni +25 lat) i nie mam bladego pojęcia ile mięsa szykować na grilla. Grillowanie zacznie się w Sobotę około 17-18, natomiast koniec kawalerskiego zapowiada się na Niedzielę godziny wieczorne. Oczywiście wiadomo z przerwą na sen :) Dogadaliśmy się, że nie robimy żadnych sałatek ani nic z tych rzeczy. Wódka, mięso, pomidor/ogórek z cebulą, chipsy i coś do popijania. Ile szykować: -karkówki, -kiełbasy, -boczku, -kiszki ziemniaczanej, -kaszanki, -skrzydełek z kurczaka, -piersi z kurczaka. Ile chleba? Ile musztardy, ketchupu lub sosów? Ile pomidorów/ogórka na tylu chłopa? :) oraz ile litrów napojów? Nie chciałbym żeby zostało nie wiadomo ile jedzenia. Dziękuję bardzo z góry za pomoc! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach