Sandra1309 0 Napisano Czerwiec 21, 2022 Dziś lekarz ogólny zapytał mnie czy dokonuje samobadania piersi oraz pochwy. Moje pytanie jest takie jak dokonywać samobadania pochwy bo słyszę to poraz pierwszy. W necie mało o tym informacji, pytałam koleżanki która stwierdziła że polega to na włożeniu palca do pochwy i sprawdzeniu czy wszystko tam ok. Czy któraś z Was również tak się bada samokontrolnie? Oczywiście nie mówimy tu o badaniu typu przygotowanie do zajścia w ciążę itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niby normalny 1081 Napisano Czerwiec 21, 2022 2 minuty temu, Sandra1309 napisał: Dziś lekarz ogólny zapytał mnie czy dokonuje samobadania piersi oraz pochwy. Moje pytanie jest takie jak dokonywać samobadania pochwy bo słyszę to poraz pierwszy. W necie mało o tym informacji, pytałam koleżanki która stwierdziła że polega to na włożeniu palca do pochwy i sprawdzeniu czy wszystko tam ok. Czy któraś z Was również tak się bada samokontrolnie? Oczywiście nie mówimy tu o badaniu typu przygotowanie do zajścia w ciążę itp. Słyszałaś o czymś takim jak masturbacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach