alesja12 0 Napisano Czerwiec 30, 2022 które apteki stacjonarne są najtańsze?? Chodzi o zakup większej ilości leków możliwie najtaniej ale nie online Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ignata 0 Napisano Czerwiec 30, 2022 Ja bardzo lubię doz, fajne promocje, doradzą też zawsze, a jeśli masz w rodzinie seniorów, to warto im powiedzieć o promocji dla nich -20% na wszystkie leki w wybranych godzinach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Balina 0 Napisano Czerwiec 30, 2022 Z tego co mi wiadomo, to seniorzy mogą kupić swoje leki w dozie taniej każdego dnia, od 8 do 12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monis734 0 Napisano Lipiec 1, 2022 W mojej okolicy np. najtaniej wychodzi lokalna apteka, więc chyba nie ma na to reguły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ignata 0 Napisano Lipiec 4, 2022 Dnia 1.07.2022 o 00:03, Balina napisał: Z tego co mi wiadomo, to seniorzy mogą kupić swoje leki w dozie taniej każdego dnia, od 8 do 12 Zgadza się, codziennie w tych godzinach obowiązuje ta promocja, apteki stacjonarne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NatalieC 1 Napisano Sierpień 1, 2022 Moi dziadkowie również korzystają. Przy lekach przyjmowanych na stałe 20% to naprawdę niezła róznica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Listopad 7, 2022 W dozie ogólnie są spoko ceny, ostatnio porównywałam z naszą osiedlową apteką i całkiem spora róznica była na kilku opakowaniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ignata 0 Napisano Listopad 12, 2022 To prawda, porównując ceny w innych aptekach, to w doz zawsze mi wychodzi najtaniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach