Tofik 123 0 Napisano Lipiec 10, 2022 Witam mam pytanie. Ostatnio zapisałam się na prawo jazdy .przeszłam badania lekarskie i według orzeczenia lekarskiego nie potrzebuje okularów .tak naprawdę noszę okulary mam jest do oglądania telewizji czytania książki , korzystania z smartfon. Czy nikt się nie będzie czepiał jeżeli na wykładach będę siedzieć w okularach a w papierach jest że nie potrzebuje? (do jazdy nie potrzebuje oksow) . Chce je tylko mieć na wykładach gdyż wykładowca puszcza nam filmy na ekranie .nie będzie się czepiał jak będę miał oksy na wykładach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofik 123 0 Napisano Lipiec 10, 2022 Bardzo proszę o jakieś rady co o tym sądzicie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karłatka 53 Napisano Lipiec 10, 2022 Nik nie powinien się do tego przyczepić. W przypadku gdy jednak tak się stanie, po prostu powiedz, ze masz zerówki z antyrefleksem i korzystasz z nich przy oglądaniu telewizji i pracy przy komputerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach