Marta199012 0 Napisano Wrzesień 7, 2022 Hej, Niedługo będę miała wykonywany wstydliwy dla mnie zabieg, co będzie się wiązało z L4 przez okres około tygodnia. Co powiedzieć koleżankom w pracy dlaczego mnie nie było? Jakaś gorączka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_areczek 10 Napisano Wrzesień 7, 2022 10 minut temu, Marta199012 napisał: wstydliwy dla mnie zabieg A co jest wstydliwego w usuwaniu polipa z miejsc intymnych albo w wykonywaniu podobnych zabiegów? Wstyd to kraść... 12 minut temu, Marta199012 napisał: Co powiedzieć koleżankom w pracy Powiedz, że byłaś chora... Aż tak są wścibskie, że muszą wiedzieć na co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moni-ka 0 Napisano Wrzesień 9, 2022 myślę, że żadna forma zadbania o swoje zdrowie nie powinna być wstydliwa. pamiętaj też aby po zabiegu kontrolować swój stan zdrowia, np. przez aplikację mojezdrowie24. tam codziennie możesz aktualizować swój stan zdrowia i wykazać to lekarzowi gdyby weryfikował swoją rekonwalescencję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach