Balka 0 Napisano Wrzesień 13, 2022 Chciałabym się rozwijać w kierunku diagnostyki zaburzeń rozwoju u dzieci i młodzieży, jeśli ewentualnie w tym kierunku jesteście w stanie coś poradzić, podpowiedzieć jakieś kursy albo szkolenia to dajcie znać co można wybrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Berent 0 Napisano Wrzesień 14, 2022 We Wrześniu w Sopocie będzie szkolenie z Pracowni Pomocy Psychologicznej w Sopocie - pracownia-mm.pl/oferta/szkolenie-krotkoterminowe-86 Prowadzą właśnie ten kierunek związany z diagnozowaniem młodych osób więc można się zapoznać z programem szkolenia, by stwierdzić, czy dla danej osoby będzie to odpowiednie. Dobra propozycja dla tych co pracując z dziećmi, proszą jakieś działania psychologiczne pod kątem dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MagdA 0 Napisano Listopad 25, 2022 w tym roku ukończyłam kurs Terapeuty zajęciowego w szkołę policealnej Cosinus w Krakowie, i szczerze powiem jestem zadowolona z tego doświadczenia, ponieważ ten kurs dał mi mocną podstawę i stał dla mnie dobrym początkiem w tym kierunku. Fajne nauczyciele, które potrafią wyjaśnić cokolwiek także wielki plus, że dużo praktycznych zajęć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach