Antek97 0 Napisano Wrzesień 17, 2022 Witam. Prześlę Wam tu link do mojego głosu. Co prawda to nagranie jest sprzed 4 lat, czyli jak miałem 21 lat, no ale głos cały czas mam taki sam. W rzeczywistości słyszę siebie za wysoko. Mam wrażenie, że mój głos jest beznadziejny bo wysoki. Nie lubię się odzywać, rozczulam się itp. Ludzie pewnie nic nie mówią na jego temat bo nie chcą mnie urazić. Zatem chciałbym, żebyście go posłuchali i ocenili. Ps: Nie wiem czemu wtedy wyszło jakbym mówił przez nos https://youtube.com/shorts/KLXHKEmkbtY?feature=share Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antek97 0 Napisano Wrzesień 18, 2022 Moje pytanie brzmi: Czy przez taki głos mam powód do obaw? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antek97 0 Napisano Październik 4, 2022 Ustawiłem to spowrotem na prywatny bo mi nikt nie odpowiedział... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiktoria595291 3 Napisano Październik 10, 2022 No daj posluchac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach