MKA 223 Napisano Wrzesień 20, 2022 Tak jak w temacie. Czym smarować aby były mniej widoczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MKA 223 Napisano Wrzesień 21, 2022 1 godzinę temu, Adarada napisał: Kurczę maści nie znam, ale z własnego doświadczenia, jeżeli byś się zdecydowała, to polecam laserowe usuwanie laserem resurfx na sławkowskiej w Krakowie jest salon Estetica, ja tam usuwalam blizny po operacji i po trądziku i teraz nie ma już śladu praktycznie Dziękuję. Myślę ze masz rację, najlepszym rozwiązaniem będzie usunięcie laserem ale to tak za jakis czas. Narazie jednak muszę postawić na smarowanie maścią ponieważ za kilka miesięcy będzie jeszcze raz w tym samym miejscu kolejne cięcie wiec blizna może się poszerzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adarada 2 Napisano Wrzesień 21, 2022 Podobno maść Gerneric synchro jest dobra, ale nigdy jej nie używałam, także nie mogę dać Ci mojej opinii 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach