Xao123 3 Napisano Październik 4, 2022 Nie wiem czy wybrałam dobry temat ale trudno Moi drodzy robił może ktoś z was badania na cukrzycę bo chciałabym sprawdzić czy jej nie mam ? Lub jakieś badania na nerki ,chodzi o to że mnie bolą mam problem z nietrzymaniem moczu wstyd mi jestem młoda mam 20 lat od paru lat(od gimnazjum,ale wtedy można było powiedzieć że problem był chyba na tle psychicznym,jak szłam do łazienki to dziewczyny siedziały w łazience za ścianą tam gdzie krany jak się do łazienki wchodziło albo przy kiblach przy ich drzwiach może to na to wpłynęło nie wiem ,ale to nie ważne ) jakoś sobie radzę noszę wkładki te od facelle i jakoś sobie radzę kiedyś piłam żurawinę trochę lepiej teraz to już nie dobrze byłam u lekarza zrobił mi badania ( ale badania może w 3 gimnazjum)coś tam z kałem chyba to było i tabletki zanim przyszły badania i stwierdził że nic mi nie dolega a u lekarza rodzinnego byłam jak coś i chcę sie odważyć i pójść do lekarza tylko przez to że była pandemia to teraz i tak przez tą pandemie co była trzeba pewnie dzwonić dzień wcześniej i się umówić nie zaszkodzi przecież nie robię nic złego że chce pójść i sprawdzić czy nie mam cukrzycy zbadać się i z nerkami ale zastanawiam się jak to się robi te badania czy może krew pobierają i tyle ?I mogę pójść tak porostu (oczywiście dzień wcześniej się umówię na wizytę)zrobić te badania ? Wsumie przecież nie robię nic złego .Wybaczcie że takie długie haha 🫣I proszę bądźcie wyrozumiali 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xao123 3 Napisano Październik 4, 2022 Tak się rozpisałam ,przepraszam jak coś to chodzi mi tylko o to jak wyglądają te badania jaki jest ich przebieg oczywiście mogłem przeczytać jakiś artykuł w necie ale wolałam napisać tutaj i zapytać może ktoś takie robił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JakeSpoon 2 Napisano Październik 6, 2022 Zadzwoń, dopytaj. Generalnie nietrzymanie moczu może mieć różne przyczyny, w przypadku kobiet bywa że jest to uszkodzenie mięśni miednicznych. Jeśli byłoby to na tle cukrzycowym (czyli cukrzyca niszczy połączenia nerwowe), raczej miałabyś też inne objawy (jak utraty czucia w kończynach itd) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach