Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Xao123

Cukrzyca badania i nerki

Polecane posty

Nie wiem czy wybrałam dobry temat 🤔😅ale trudno 

Moi drodzy robił może ktoś z was badania na cukrzycę bo chciałabym sprawdzić czy jej nie mam ? Lub jakieś badania na nerki ,chodzi o to że mnie bolą mam problem z nietrzymaniem moczu wstyd mi jestem młoda mam 20 lat od paru lat(od gimnazjum,ale wtedy można było powiedzieć że problem był chyba na tle psychicznym,jak szłam do łazienki to dziewczyny siedziały w łazience za ścianą tam gdzie krany jak się do łazienki wchodziło  albo przy kiblach przy ich drzwiach może to na to wpłynęło nie wiem 🙄,ale to nie ważne )  jakoś sobie radzę noszę wkładki te od facelle i jakoś sobie radzę kiedyś piłam żurawinę trochę lepiej teraz to już nie dobrze byłam u lekarza zrobił mi badania ( ale badania może w 3 gimnazjum)coś tam z kałem chyba to było i tabletki zanim przyszły badania i stwierdził że nic mi nie dolega a u lekarza rodzinnego byłam jak coś i chcę sie odważyć i pójść do lekarza tylko przez to że była pandemia to teraz i tak przez tą pandemie co była trzeba pewnie dzwonić dzień wcześniej i się umówić nie zaszkodzi przecież nie robię nic złego że chce pójść i sprawdzić czy nie mam cukrzycy zbadać się i z nerkami ale zastanawiam się jak to się robi te badania czy może krew pobierają i tyle ?I mogę pójść tak porostu (oczywiście dzień wcześniej się umówię na wizytę)zrobić te badania ?🤔 Wsumie przecież nie robię nic złego .Wybaczcie że takie długie haha 😅😆😵💫🫣😂😑😂I proszę bądźcie wyrozumiali 🙏😅🫣😂😎😶😄😂😁😁

Tak się rozpisałam ,przepraszam jak coś to chodzi mi tylko o to jak wyglądają te badania jaki jest ich przebieg oczywiście mogłem przeczytać jakiś artykuł w necie ale wolałam napisać tutaj i zapytać może ktoś takie robił 

Zadzwoń, dopytaj. Generalnie nietrzymanie moczu może mieć różne przyczyny, w przypadku kobiet bywa że jest to uszkodzenie mięśni miednicznych.

Jeśli byłoby to na tle cukrzycowym (czyli cukrzyca niszczy połączenia nerwowe), raczej miałabyś też inne objawy (jak utraty czucia w kończynach itd)

• Thanks 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować