stokroteczka1986 0 Napisano Październik 17, 2022 Mam tak okropny lewy profil twarzy tak bardzo że stało sie to.moja obsesja , z frontu twarz wygląda ok nawet można powiedzieć że jest w miarę ładna to samo jeśli chodzi o prawy profil , natomiast lewy profil jest zupełnie inny straszny w dodatku mam rzadkie włosy i średnio to mogę skorygować fryzura , broda jest wysunięta, nos dlugi oczodoly jakies zapasniete czolo dosc wysokie wyglada to sytasznie wrecz nienaturalne brzydko , czuje się z tym mega niekomfortowo zwlaszcza jak przy jakiś oficjalnych okazjach ktoś uchwyci to na zdjęciu , to jakiś szok że z jeden profil jest wręcz fajny od frontu w miarę ok a drugi profil jest okropny mam dużą asymetrie ust kiedy mówię kiedy bo usta są zamknięte kompletnie tego nie widać , wpadłam już w depresję , co ja mam z tym zrobić , dlaczego jest taka dysproporcje między stroną lewą a prawa ,nie muszę być miss ale to jest po prostu wstrętne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach