inna30 0 Napisano Październik 20, 2022 Witajcie. Moje życie utrudnia znacznie problem nadmiernego owłosienia. Szukam dziewczyn które też z tym walczą. I mają namiary na sprawdzonych lekarzy... Szczególnie z Mazowowsza ale nie tylko. Może polecacie jakaś doktor ginekolog- endokrynolog? Lub macie pozytywne doświadczenia z leczenia? Z góry dziękuję :) rowniez tych którzy powstrzymają się od głupich komentarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marina85 1 Napisano Październik 21, 2022 Hej mam ten sam problem. U mnie jest to spowodowane nadmiarem DHT. Od lat Biorę Vibin mini a od kilku miesięcy także 50 mg Spironolu. Niestety włosy ani drgnęły. Lepsze efekty (choć nie w 100%, mam po depilacji domowym urządzeniem IPL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inna30 0 Napisano Październik 28, 2022 Hej. Dziękuję Wam za odpowiedź. Niestety depilacja laserowa (12 zabiegów!) dała tylko krótkotrwały efekt a jest bardzo droga. Marina czyli zamiast tradycyjnych metod depilacji używasz urządzenia IPL. To też jest jakiś pomysł. Jeśli ktoś jeszcze ma ten kłopot, chętnie pogadam, dowiem się u kogo się leczy cię czy macie jakiekolwiek efekty.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
khatarihna 0 Napisano Październik 27, 2023 Polecam Magdalena Czekańska – Rawska Ginekolog - endokrynolog przyjmuje w enel med Warszawa długie terminy bo ma dużo pacjentek ale warto czekać! Chociaz jak masz u nich wykupiony pakiet to masz szybciej wizyte ja tak miałam a mam pakiet kobieta (ten tanszy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach