610 3 Napisano Listopad 4, 2022 Witam serdecznie, Ok roku temu oklamalam mojego kolegę z ktorym uprawiałam seks ze jestem w ciąży, wiec ten zamiast wymyślić co innego nakłonił mnie do wzięcia pigułek, zamówił je z pewnej zagranicznej strony. On wtedy wierzył w to ze jestem w tej ciąży a wczoraj mu wyznalam prawdę ze w niej nie jestem. Wzielam wtedy(rok temu) te tabletki poronne bolał mnie brzuch i miałam gorączkę ale krwawień nie było bo w ciąży nie byłam. Jaka kara się mu za to należy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julia32 442 Napisano Listopad 4, 2022 Jaka kara za nieistniejaca ciaze? Wsadzic ciebie do istniejacego psychiatryka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julia32 442 Napisano Listopad 4, 2022 3 minuty temu, lexxus napisał: świadome wprowadzenie w błąd w celu wyłudzenia leku podlega pod kodeks karny, zdaje sie wyrok w zawieszeniu dostaniesz jesli to Twój pierwsxy wybryk. idz navpolicje i złóż navsiebie doniesienie, to może bedzie okolicznosc łagodząca, zanim ten koleś pójdzie I tak to pewnie prowo, a jak nie to I tak ma szczescie,ze,ze przezyla biorac te srodki poronne. I co znaczy kolega ha zmusil? Porwal ja, zwiazal i na sile otworzyl usta i sila przepchal tabletke do gardla? Bo nie rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
610 3 Napisano Listopad 4, 2022 Nic nie wyłudzałam to on mnie namówił ja nie chciałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lu9868 0 Napisano Listopad 4, 2023 501924351 Lu9868@tlen.pl farmakologiczne wywoływanie miesiączki Warszawa Pomagamy w innych miastach zestawem mifeprostone i misoprostol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach