Kotowianka 4 Napisano Marzec 6, 2023 Boję się życia i że nic w nim nie osiągnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meteor257 39 Napisano Marzec 6, 2023 Nie musisz niczego osiągać, żyjesz dla własnej przyjemności ☺ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotowianka 4 Napisano Marzec 6, 2023 18 minut temu, meteor257 napisał: Nie musisz niczego osiągać, żyjesz dla własnej przyjemności ☺ Na przyjemności też trzeba zarobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meteor257 39 Napisano Marzec 6, 2023 1 minutę temu, Kotowianka napisał: Na przyjemności też trzeba zarobić Nie zawsze, są sposoby że nie trzeba mieć kapitału ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotowianka 4 Napisano Marzec 6, 2023 Przed chwilą, meteor257 napisał: Nie zawsze, są sposoby że nie trzeba mieć kapitału ... Mi się marzą różne przyjemności, gdzie on raczej by się przydał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meteor257 39 Napisano Marzec 6, 2023 1 minutę temu, Kotowianka napisał: Mi się marzą różne przyjemności, gdzie on raczej by się przydał Jednym z rozwiązań może być bogaty partner .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotowianka 4 Napisano Marzec 6, 2023 1 minutę temu, meteor257 napisał: Jednym z rozwiązań może być bogaty partner .. Prawda, ale lubię też mieć plecy i być niezależna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meteor257 39 Napisano Marzec 6, 2023 3 minuty temu, Kotowianka napisał: Prawda, ale lubię też mieć plecy i być niezależna To może ślub z kimś bogatym i szybki rozwód, wtedy będzie kasa i nie będzie Cię ograniczał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotowianka 4 Napisano Marzec 6, 2023 Przed chwilą, meteor257 napisał: To może ślub z kimś bogatym i szybki rozwód, wtedy będzie kasa i nie będzie Cię ograniczał Mam problemy z wiarą i moralnością nie wiem narazie jak się do tego ustosunkować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach