610 3 Napisano Marzec 12, 2023 Wrobilam chłopa 2 razy na ciaze(wkurzył mnie bo zostawił mnie dla innej która go po miesiącu rzuciła) i wyłudziłem kase na aborcje, znaczy on uwierzył ze w ciazy jestem i chciał aborcje wiec mi kase na nią dał a niedawno się mu przyznałam (4msc temu) ze zmyślałam ciaze (chciałam byc fair w stosunku do niego) a od 5 msc się nie odzywa do mnie wszędzie mnie poblokowal a chciakam się z nim tylko RAZ spotkac i szczerze pogadać jak człowiek z człowiekiem. Zastanawiam się czy by mu hajsu nie oddac przynajmniej połowy. Myślicie ze wtedy się zgodzi na rozmowę ? Mega tego zaluje i chce go na zywo przeprosić. Mam szacunek do niego wiec chce mu oddac. Zanim zjedziecie mnie w komach wiedzcie ze mam problemy psychiczne jeśli chodzi o agresje i jako dziecko jeździłam po psychologach z tym wiec mimo wszystko to tez jest w pewnym sensie choroba 9 Odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikson 0 Napisano Marzec 12, 2023 Okradlaś go, wiesz o tym ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
610 3 Napisano Marzec 13, 2023 17 godzin temu, Mikson napisał: Okradlaś go, wiesz o tym ? No tak ale on sam nie lepszy, zamierzam mu to oddac myślicie ze wtedy mi wybaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach