Domkaa9 0 Napisano Marzec 14, 2023 Witam serdecznie, jestem na tygodniowej diecie , błonnik, owoce , naprzemian z warzywami , woda , wieczorami woda z cytryna, I czasami woda taka przegotowana, I takie wstydliwe załatwiam się jakby kamyczkami , ale najgorsze jest to , że dzisiaj nie poszłam do szkoły bo brzuch mnie pobolewa i zrobil mi się tam jakby kamień wielki i za nic nie mogę tego wydalić, xenna nie pomogła wgl , czy to jest zwiastun czegoś poważnego?? Co mogę zastosować proszę pomoże pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1979 Napisano Marzec 14, 2023 Nie będę strzelała... niektóre babeczki podają swoim dzieciom wodę z miodem i cytryną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1979 Napisano Marzec 14, 2023 A polecam ten kanał : ) nie na temat ale polecam posłuchać i obejrzeć proces... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1979 Napisano Marzec 14, 2023 Taki relaks : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach