Luka95 46 Napisano Marzec 21, 2023 Witam. Gdzie w Krakowie lub okolicach kupię buty typu barefoot męskie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven Sisters Road 64 Napisano Marzec 21, 2023 Fajne te buty. Bardzo! Może online znajdź i dostarczą bez poszukiwania fizycznego sklepu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven Sisters Road 64 Napisano Marzec 21, 2023 MAGICAL SHOES, ul. Krakowska 83, 34-120 Andrychów, Polska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luka95 46 Napisano Marzec 27, 2023 (edytowany) Do Magical shoes mam ponad 2 godziny drogi xd W Krakowie w galerii, dehatlonie nigdzie nie znalazłem takich butów, same airmaxy, vansy, amortyzacje, membrany i inne śmuje buje. Niesamowite, że nigdzie w Krk nie można dostać takich butów xd Zamawiać przez neta nie chcę, bo nie chcę się bawić w odsyłanie i rozmiary Edytowano Marzec 27, 2023 przez Luka95 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach