Salowa Poluje 38 Napisano Marzec 28, 2023 2 minuty temu, Nickname napisał: Nie znam puchacza Śmieszna jesteś infantylna dziewczyno. Pilnuj Widmo, bo jeszcze palpitacji serca dziadek dostanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krejzi blond 3 Napisano Marzec 28, 2023 3 minuty temu, crªzy napisał: Tak tak było. siostro kaftan zreszta dowiemy sie kto to, Klaudia zglosila ja ponoc do najwyższej instalacji:D nie mogę się doczekać. zgłosiła, bo nie wierzę, że pracuje w rodzinnej firmie, którą ma odziedziczyć:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3969 7 Napisano Marzec 28, 2023 1 minutę temu, Nickname napisał: Nie wiem o co ta zazdrość, ja muszę tyrać by mieć pieniadze w tym czasie gdy wy siedzicie na kafe ? Naprawdę nie ma czego Chyba o 4 wstałem muszę być na bieżąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3969 7 Napisano Marzec 28, 2023 Przed chwilą, L!bed napisał: a dlaczego maja nie brac przeciez to z ich podatkow idzie. tylko ci co pracuja powinni to dostawac tak samo jak inne benefity ty nie powineines dostawac nic Wiesz co ja bym tego za 4 tys nie robił w Niemczech, to tylko dlaczego że mnie urodzila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salowa Poluje 38 Napisano Marzec 28, 2023 1 minutę temu, Nickname napisał: Na szczęście mamy ciebie do udzielenia pierwszej pomocy, jako salowa chyba nie odmówisz ? Jutro będę lekarzem, a pojutrze konserwatorem A teraz możesz się odmeldować ze swoim kolegą Bo coś chyba wieje nudą na privie skoro leci na mnie, na Crazy i Libeda. Cały dzień dziadek tu siedzi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salowa Poluje 38 Napisano Marzec 28, 2023 2 minuty temu, Funny Games napisał: Jutro to ty do roboty kupy wynosić Madziu Co ty masz z tymi kupami? Masz jakieś problemy gastryczne? Hemoroidy? Cały dzień tu siedzisz. Weź się w końcu za jakąś robotę, bo tygodniówki nie dostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salowa Poluje 38 Napisano Marzec 28, 2023 Przed chwilą, Funny Games napisał: Nie załapałeś ironii bo jesteś po szkole siecjalnej Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krejzi blond 3 Napisano Marzec 28, 2023 1 minutę temu, L!bed napisał: przyszedl widmok i tamta crazy zniknela bo to widmok:D 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3969 7 Napisano Marzec 28, 2023 Przed chwilą, Szynszylka napisał: A pozostałe dzieci od twojego ojca też upośledzone wyszły? Bo staram się wyśledzić źródło wadliwego genu.. Nie ma nic wadliwego Miałem 5 lat pokochalem gry Miałem 10 lat pokochalem sex Miałem 15 lat pokochalem procent w pko Mam 35 prawie i kocham możliwości jakie daje giełda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3969 7 Napisano Marzec 28, 2023 2 minuty temu, Szynszylka napisał: A pozostałe dzieci od twojego ojca też upośledzone wyszły? Bo staram się wyśledzić źródło wadliwego genu.. To był ten moment miałem ulotke pko tam było nie wiem ile 5.5%? I zachodzilem w głowę czy ludzie to děbile że ptacujom za 800 przecież wystarczy cwierc miliona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krejzi blond 3 Napisano Marzec 28, 2023 1 minutę temu, crªzy napisał: Nawet emotikony piszesz jak ja:p to jak? Będziesz mną za dnia? Jak chcesz możesz ukraść mój obecny awatar:p ja w takim awatarze to nie bardzo:p trzeba by Cię więcej poczytać, a ja mam pracę:D czemu takie dziwne te emotki wstawiasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salowa Poluje 38 Napisano Marzec 28, 2023 1 minutę temu, Funny Games napisał: A co ty masz z tym że codziennie kogoś do roboty wysyłasz tak jakby twój byt zależał od czyichś zarobków. Nie masz kasy proste bo wiadomo ile zarabiają takie proste babiny jak ty. Idź w końcu do roboty biedaku i zejdź ze mnie.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salowa Poluje 38 Napisano Marzec 28, 2023 (edytowany) 1 minutę temu, Funny Games napisał: Ci za różnica skoro jedno i drugie o mało z siebie nie wyjdzie aby wkupić się hejtami na mnie i na Klaudię w wasze szeregi Po Klaudii będzie kolejna ameba. A takich ameb było przecież wiele Edytowano Marzec 28, 2023 przez Salowa Poluje Poprawka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3969 7 Napisano Marzec 28, 2023 1 minutę temu, L!bed napisał: tak siostra zlapala na tylek dresiarza pisal o tym lezak ze byly sexy i prysznic brala codzien i narazala matke na ksozty ale sie oplacilo i chlop ja utrzymuje No i każda tak chce ale ja chciałem czegoś więcej żeby oboje nie robić a mieć pieniądze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salowa Poluje 38 Napisano Marzec 28, 2023 6 minut temu, Funny Games napisał: Siebie do psychiatry zgłoś Napisał emeryt przebierający się za babę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3969 7 Napisano Marzec 28, 2023 3 minuty temu, crªzy napisał: A potem przy wigilijnym stole szczycili sie ze siostra robi szwagrowi loda bez gumy Lod bez gumy najwyższy wyraz szacunku w małżeństwie:D Czasy się zmieniły ale kiedyś nie było to takie oczywiste, fajnie że oralny stał się czymś normalnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krejzi blond 3 Napisano Marzec 28, 2023 6 minut temu, L!bed napisał: juz wiem jestes sliwka bo moon odpada chwilowo jest zajety kabanosami. gloria tu już nie bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3969 7 Napisano Marzec 28, 2023 1 minutę temu, L!bed napisał: nie, nie kazda patrzysz na wszystkich przez pryzmat swojej rodziny beneficiarzy i nie roboów idz w koncu do lekarza moze ci cos naprawi. Każda każda a jaka zazdrość jest o to boją się ogólnie i tyrajom dlatego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salowa Poluje 38 Napisano Marzec 28, 2023 Przed chwilą, Funny Games napisał: Ty zostałaś od razu spuszczona jeszcze jak byłaś dziesięć lat młodsza i z twoją pozycja oraz niedyspozycjami psychicznymi to czego się spodziewałaś Jesteś rocznik 1958. Hello znamy się nie od dziś Idź w końcu do lekarza, a jak nie masz na receptę to powiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3969 7 Napisano Marzec 28, 2023 Przed chwilą, Szynszylka napisał: Nie robić a mieć! Takie perpetuum ...e .... No i jest to możliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krejzi blond 3 Napisano Marzec 28, 2023 3 minuty temu, crªzy napisał: Bo zwykle nie wchodzą (nie widze ich na telefonie) i nie chce tych kwadracików. Kafe od 2 msc nie potrafi naprawić emotek. no tez mam prace a muszę ciagnac te 2 etaty No nie bądź taka:p jakos sie podzielimy obowiązkami sprawiedliwie mam założyć różową ...enkę?:D to był jednorazowy wyskok:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3969 7 Napisano Marzec 28, 2023 1 minutę temu, L!bed napisał: i fajnie ze bez gumy i przy wigilijnym stole o tym opowiadala typowa dziewczyna z tiktoka A jaka ładna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krejzi blond 3 Napisano Marzec 28, 2023 Przed chwilą, L!bed napisał: bywa ale nie pod nickiem Gloria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salowa Poluje 38 Napisano Marzec 28, 2023 1 minutę temu, Funny Games napisał: Madziu rozumna inaczej już byłem w nocy w robocie i ja nigdy nie wchodziłem na ciebie obleśna starsza Babino Rano byłam drewniana. Nudzisz chłopie. Idź w końcu do tej roboty, zmień pampersa lub skoś trawę. Cały dzień tu siedzisz.. Ja pierrdole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salowa Poluje 38 Napisano Marzec 28, 2023 Przed chwilą, Funny Games napisał: 88 co już dawno na ero wypłynęło , a ty 78. Co mam niby nie mieć na receptę jak recepty są z ubezpieczenia jeśli już. Nie kompromituj się salowa 49 jestem rocznik Mieczu bez pochwy.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krejzi blond 3 Napisano Marzec 28, 2023 Przed chwilą, crªzy napisał: A wolisz różowe legginsy?:D a co masz do różowych ...enek?:D nie depiluję nóg:D i ciężko się pod Ciebie podszywa, bo za mało Cię znam:p Trzeba by sprawdzić czy masz jeszcze jakieś charakterystyczne cechy pisania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3969 7 Napisano Marzec 28, 2023 1 minutę temu, L!bed napisał: no podejrzewam ze piekna jak anastazja. To kuzynka siostra trochę gorsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salowa Poluje 38 Napisano Marzec 28, 2023 1 minutę temu, L!bed napisał: no podejrzewam ze piekna jak anastazja. Musiałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3969 7 Napisano Marzec 28, 2023 3 minuty temu, L!bed napisał: juz nie teraz jest jpk i nie da sie podrabiac faktur wiec nie zarobisz jak ojciec. Ale da się przewidzieć wykres a to nieskonczone pieniądze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krejzi blond 3 Napisano Marzec 28, 2023 2 minuty temu, Funny Games napisał: Na 30+ też już jesteś spaloną i co dalej po nickach AO i Gloria musiało ja zmieniać działy, Kris:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach