Salowa Poluje 38 Napisano Marzec 28, 2023 1 minutę temu, horny daddy napisał: Zgadza się. Widmok kazał mi gaźnik wymieniać kiedy podstępnie zapytałem co to może być bo wypadło z motocykla i czy mogę z tym jechać do Łeby Współczuję Klaudiu, że łyka dziadkowe bajki Zniknął Widmo i pojawiła się Klaudia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krejzi blond 3 Napisano Marzec 28, 2023 2 minuty temu, crªzy napisał: No ponoc pisze infantylnie i jakbym była wiecznie nawalona. Nie wiem, czy podołasz:D skoro mało mnie znasz to skad pomysł na nick? Przypadek. co wejdę to tu piszesz i ktoś mi Ciebie zachwalał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3969 7 Napisano Marzec 28, 2023 3 minuty temu, Nickname napisał: Leżak poka wróciła Nie uciekniesz mi już mam w planach cioci cie przedstawić i kuzynka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salowa Poluje 38 Napisano Marzec 28, 2023 1 minutę temu, Nickname napisał: Przemka nie ma jest Madzialena. Zgadza się Krzysiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3969 7 Napisano Marzec 28, 2023 2 minuty temu, L!bed napisał: no wiem ale mysle ze takie cos ciezko wymyslic i wydaje mi sie ze to bylo szczere tak samo jak ta radosc z 13 emerytury byla szczera Nie trejduje po to żeby wydawac milion zbieram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salowa Poluje 38 Napisano Marzec 28, 2023 Przed chwilą, Nickname napisał: Magdalena W. Zgłoszone na policję i do prokuratura. Bardzo proszę zapoznać się z regulaminem, a z tym nickiem to się pożegnaj wariatko.. Mylisz ludzi Krzysiu. Podawanie cudzych danych jest karalne i odpowiesz za to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3969 7 Napisano Marzec 28, 2023 7 minut temu, Nickname napisał: To poka Ale która Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salowa Poluje 38 Napisano Marzec 28, 2023 1 minutę temu, Nickname napisał: Mam zdjęcie Madzi w krótkich włosach A ja mam całe twoje i co mi zrobisz.. Mam długie włosy Krzysztofie, więc zmień informatora i psychiatrę Dziwne, że temat jeszcze jest Krzysztofie. Nie klikasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krejzi blond 3 Napisano Marzec 28, 2023 Przed chwilą, crªzy napisał: Hahahaah to 1 niekomplement a drugie miłe:p wychodzisz na zero Wybacz. następnym razem będzie tylko komplement:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salowa Poluje 38 Napisano Marzec 28, 2023 1 minutę temu, Nickname napisał: Uspokój się Madziu bo sprawię, że upadnie twój mit o tym jaka jesteś młoda i piękna Ale ja taka jestem. Uspokój się ty, bo zgłoszę cię po IP.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3969 7 Napisano Marzec 28, 2023 Przed chwilą, Szynszylka napisał: Ciekawi mnie czy nowe dzieci ojca leżaka też odziedziczyły ten wadliwy gen .... Kto tu ma wadliwy ty żeś oslepla dużo jadu w tobie czemu przegralas w sadzie opieke nad dziećmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salowa Poluje 38 Napisano Marzec 28, 2023 Przed chwilą, Nickname napisał: A ty gruby masz na imię Marcin ? Uspokoisz się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salowa Poluje 38 Napisano Marzec 28, 2023 Przed chwilą, Nickname napisał: Zrób to teraz, ale skutecznie Kto pod kim dołki kopie sam w nie wpada. Jesteś chora i teraz wszyscy to wiemy. Myślisz, że jesteś cwana? Jutro się okaże, co powie twój ojciec wariatko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salowa Poluje 38 Napisano Marzec 28, 2023 Przed chwilą, Qwerty83 napisał: To jest to zdjęcie jak w gazecie była? Czy coś z fotografią? Nigdy nie byłam w żadnej gazecie i nie interesuj się plotkaro. Klaudia ma zły dzień i nie wzięła leków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krejzi blond 3 Napisano Marzec 28, 2023 1 minutę temu, crªzy napisał: No to 1 to był fakt, a ze nieprzyjemny to inna sprawa:p Musisz koniecznie to zmienić:p to co? Mam zostawić siebie nick? zapisać hasło?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach