nieczynna 0 Napisano Kwiecień 13, 2023 Co sądzicie o niej i jej kursach? Jakiś czas temu zarekomendowałmi ją YouTube, więc zaczęłam ją tam oglądać i śledzić na IG. Nie patrzę na treści, które próbuje sprzedać, ale raczej oczami socjologa próbuję zrozumieć, dlaczego... Czy ktoś kupuje jej kursy, które bardzo się stara przekonać, że są za tanie, chociaż to 5 stów za jakieś ... typu spakowanie walizki, kolejne 5 stów za przewietrzenie szafy itp. ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mdk 5 Napisano Kwiecień 20, 2023 Niestety wokół osy utworzyła się niemal sekta fanek. Brak pewności siebie sprawia, że wielbią ją i kupują wszystko co pokaże. Miałam jeden kurs, zakupiłam w ramach wdzięczności za darmowe materiały (te stare). Czy dowiedziałam się czegoś nowego? Absolutnie nie. Był to jeden z pierwszych jej kursów, kosztował ok 120 zł, wiec można przeżyć. Kiedyś kanał był dużo fajniejszy, bez handlowania na każdym kroku. Cóż, wiadomo czyja to zasługa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach