Gwiazdyzyt 41 Napisano Kwiecień 15, 2023 Co myślicie o tej mamie? widze ze przytyła ale dalej jest śliczna. Fajnie wychowuje dzieci dba o siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaraka 384 Napisano Kwiecień 15, 2023 10 minut temu, Gwiazdyzyt napisał: Co myślicie o tej mamie? widze ze przytyła ale dalej jest śliczna. Fajnie wychowuje dzieci dba o siebie Kiedyś obserwowałam jej profil, gdy był ciekawy, bo dzieci były małe i urocze. Teraz na tym profilu już tylko jej wydęte ciągle wary, tyłek i biust. Kompleksy i potrzeba atencji aż się z niej wylewa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gwiazdyzyt 41 Napisano Kwiecień 15, 2023 1 godzinę temu, Makaraka napisał: Kiedyś obserwowałam jej profil, gdy był ciekawy, bo dzieci były małe i urocze. Teraz na tym profilu już tylko jej wydęte ciągle wary, tyłek i biust. Kompleksy i potrzeba atencji aż się z niej wylewa. Po części tez mi się tak wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
azx 432 Napisano Kwiecień 16, 2023 Dnia 15.04.2023 o 12:25, Gwiazdyzyt napisał: Co myślicie o tej mamie? widze ze przytyła ale dalej jest śliczna. Fajnie wychowuje dzieci dba o siebie Obserwowałam jak miała małą córkę a z synem była w ciąży. Obecnie już mnie nie ciekawi jej profil. Reklamy, ona ona i ona i nuda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach