Mezopotamczyk 1 Napisano Kwiecień 22, 2023 Sobota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezopotamczyk 1 Napisano Kwiecień 22, 2023 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezopotamczyk 1 Napisano Maj 13, 2023 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezopotamczyk 1 Napisano Maj 26, 2023 (edytowany) Chciałbym, żebyście o czymś wiedzieli. W środę o 21:30, zaraz po tym, gdy dowiedziałem się o śmierci Turner, u sąsiada odbył się krótki koncert. On klaskał, a ona śpiewała. Od dzisiaj ma u mnie ksywę "śpiewaczka". Edytowano Maj 26, 2023 przez Mezopotamczyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezopotamczyk 1 Napisano Czerwiec 2, 2023 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezopotamczyk 1 Napisano Czerwiec 2, 2023 4 godziny temu, Cloe napisał: W sensie że on ją bije a ona krzyczy i płacze? Mhm. Zdradzę ci tajemnice, otóż z jej koleżankami... Albo nie, nic nie powiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezopotamczyk 1 Napisano Czerwiec 3, 2023 Bujam w obłokach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezopotamczyk 1 Napisano Czerwiec 3, 2023 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezopotamczyk 1 Napisano Czerwiec 3, 2023 52 minuty temu, Cloe napisał: Trochę dziwne,że jesteś facetem Ostatnio kolega z pracy powiedział że mam dłonie jak kobieta. Może powinienem rozważyć naukę gry na flecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach