Mezopotamczyk 1 Napisano 22 Kwiecień Sobota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezopotamczyk 1 Napisano 26 Maj (edytowany) Chciałbym, żebyście o czymś wiedzieli. W środę o 21:30, zaraz po tym, gdy dowiedziałem się o śmierci Turner, u sąsiada odbył się krótki koncert. On klaskał, a ona śpiewała. Od dzisiaj ma u mnie ksywę "śpiewaczka". Edytowano 26 Maj przez Mezopotamczyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cloe 57 Napisano 2 Czerwiec Dnia 26.05.2023 o 19:32, Mezopotamczyk napisał: Chciałbym, żebyście o czymś wiedzieli. W środę o 21:30, zaraz po tym, gdy dowiedziałem się o śmierci Turner, u sąsiada odbył się krótki koncert. On klaskał, a ona śpiewała. Od dzisiaj ma u mnie ksywę "śpiewaczka". W sensie że on ją bije a ona krzyczy i płacze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezopotamczyk 1 Napisano 2 Czerwiec 4 godziny temu, Cloe napisał: W sensie że on ją bije a ona krzyczy i płacze? Mhm. Zdradzę ci tajemnice, otóż z jej koleżankami... Albo nie, nic nie powiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cloe 57 Napisano 2 Czerwiec 28 minut temu, Mezopotamczyk napisał: Mhm. Zdradzę ci tajemnice, otóż z jej koleżankami... Albo nie, nic nie powiem. Dzięki,że się nią ze mną podzieliłeś. Chyba nie zasnę tej nocy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cloe 57 Napisano 3 Czerwiec No hej.Gdzie jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezopotamczyk 1 Napisano 3 Czerwiec Bujam w obłokach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cloe 57 Napisano 3 Czerwiec On biegł,ja szłam. W nocy nawet spałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cloe 57 Napisano 3 Czerwiec Trochę dziwne,że jesteś facetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezopotamczyk 1 Napisano 3 Czerwiec 52 minuty temu, Cloe napisał: Trochę dziwne,że jesteś facetem Ostatnio kolega z pracy powiedział że mam dłonie jak kobieta. Może powinienem rozważyć naukę gry na flecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cloe 57 Napisano 3 Czerwiec 43 minuty temu, Mezopotamczyk napisał: Ostatnio kolega z pracy powiedział że mam dłonie jak kobieta. Może powinienem rozważyć naukę gry na flecie. Czemu akurat na flecie a nie na pianinie albo kontrabasie? Masz zboczonego kolegę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach