Patrii0816 0 Napisano Czerwiec 13, 2023 Cześć,założyłam ten wątek,ponieważ szukam pomysłu co mogę kupić koledze w ramach odwdzięczenia się za okazaną mi pomoc;).Co mogłabym mu kupić żeby mu się zrobiło po prostu miło? Dziękuje za wszystkie odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cierń 3 Napisano Czerwiec 13, 2023 Kup mu jakąś książkę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
master4 69 Napisano Czerwiec 13, 2023 (edytowany) 6 minut temu, Patrii0816 napisał: Cześć,założyłam ten wątek,ponieważ szukam pomysłu co mogę kupić koledze w ramach odwdzięczenia się za okazaną mi pomoc;).Co mogłabym mu kupić żeby mu się zrobiło po prostu miło? Dziękuje za wszystkie odpowiedzi Butelka Whisky mu wsytarczy aby mu sie rozbilo milo i poczul fale wdziecznosci i grawitacje do ciebie:) .Moze nawet razem wypijecie ? i bedzie jeszcze milej ?! Edytowano Czerwiec 13, 2023 przez master4 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrii0816 0 Napisano Czerwiec 13, 2023 Przed chwilą, master4 napisał: Butelka Whisky mu wsytarczy aby mu sie rozbilo milo i poczul fale wdziecznosci i garwitacje do ciebie:) .Moze nawet razem wypijecie ? i bedzie jeszcze milej ?! Też myślałam właśnie o whisky w pierwszej kolejności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
master4 69 Napisano Czerwiec 13, 2023 Przed chwilą, Patrii0816 napisał: Też myślałam właśnie o whisky w pierwszej kolejności Jestes bardzo bystra dziewczyna Idz za intuicja ! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrii0816 0 Napisano Czerwiec 13, 2023 6 minut temu, master4 napisał: Jestes bardzo bystra dziewczyna Idz za intuicja ! A dziękuje bardzo mi miłopozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
master4 69 Napisano Czerwiec 13, 2023 26 minut temu, Patrii0816 napisał: A dziękuje bardzo mi miłopozdrawiam Dziekuje i odwzajemniam pozdrowienia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach