Kabanosy dojrzewające 130 Napisano Czerwiec 21, 2023 Pamiętacie sohayo? Jej odklejki są niesamowite. Wyprowadziła się z mieszkania bo jej koleżanka naopowiadała jej jakichś bzdur o duchach, stwierdziła że psychoterapeuci na niczym się nie znają i ona otworzy swój gabinet kołczingowy, napisała ebooka (w dwa tygodnie - to musi być niesamowite dzieło xd). Jak jej słucham to mam wrażenie że jest pijana albo pod wpływem czegoś innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LadyZgaga 574 Napisano Czerwiec 24, 2023 Tak, dramcia i psycholoszka nagrały o niej filmiki. Na własną rękę nie nadążałabym za tymi aferami. Myślałam, że wyszła na prostą po filmiku, w którym wyznała że została wykorzystana.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kabanosy dojrzewające 130 Napisano Czerwiec 26, 2023 Dnia 24.06.2023 o 23:34, LadyZgaga napisał: Tak, dramcia i psycholoszka nagrały o niej filmiki. Na własną rękę nie nadążałabym za tymi aferami. Myślałam, że wyszła na prostą po filmiku, w którym wyznała że została wykorzystana.. Wykorzystana? Coś mnie ominęło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kabanosy dojrzewające 130 Napisano Czerwiec 26, 2023 Właśnie weszłam na ig, a tam soha krytykująca jedzenie z supermarketów - trucizna, spisek, kapitalizm. Ta sama soha która bez papierosków żyć nie może 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kabanosy dojrzewające 130 Napisano Czerwiec 26, 2023 I jeszcze te ostrzyknięte usta - sama natura 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LadyZgaga 574 Napisano Czerwiec 26, 2023 1 godzinę temu, Kabanosy dojrzewające napisał: Wykorzystana? Coś mnie ominęło Tak, po tym jak pisała o s3ksie na śpiocha wyznała, że miała takie przekonania bo była w toksycznym związku, w którym była wykorzystywana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pinocchio 22 Napisano Lipiec 3, 2023 Dnia 26.06.2023 o 19:54, LadyZgaga napisał: Tak, po tym jak pisała o s3ksie na śpiocha wyznała, że miała takie przekonania bo była w toksycznym związku, w którym była wykorzystywana. Smutne jest w takim razie, że po takim doświadczeniu rozpoczęła znajomość z Gonciarzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kabanosy dojrzewające 130 Napisano Lipiec 5, 2023 Dnia 3.07.2023 o 16:32, Pinocchio napisał: Smutne jest w takim razie, że po takim doświadczeniu rozpoczęła znajomość z Gonciarzem. Dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kartofelcia 685 Napisano Lipiec 9, 2023 Dnia 5.07.2023 o 19:26, Kabanosy dojrzewające napisał: Dlaczego? Gonciarz też odklejony. Trzeba mieć talent żeby rozwalić milionowy kanał. A jemu się udało. Wyświetlenia po 12 tys. Myśli, że go oświeciło, a jedynie co najwyżej odwaliło mu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kabanosy dojrzewające 130 Napisano Lipiec 11, 2023 Trafił swój na swego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kabanosy dojrzewające 130 Napisano Wrzesień 30, 2023 Myślicie że Sohayo ćpa z Gonciarzem? Skoro z niego wyszła patola, a są "przyjaciółmi" to w sumie czemu nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blada 409 Napisano Wrzesień 30, 2023 12 minut temu, Kabanosy dojrzewające napisał: Myślicie że Sohayo ćpa z Gonciarzem? Skoro z niego wyszła patola, a są "przyjaciółmi" to w sumie czemu nie Ja jestem przekonana o tym BTW skomentowała jakoś aferę z Gonciarzem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kabanosy dojrzewające 130 Napisano Wrzesień 30, 2023 45 minut temu, Blada napisał: Ja jestem przekonana o tym BTW skomentowała jakoś aferę z Gonciarzem? Chyba się nie odniosła. I lepiej dla niej żeby milczała, bo jak zacznie go bronić to pogrąży się już całkowicie Ale te ich uduchowione brednie, to odklejone gadanie zalatuje takim ostrym przećpaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gohagoha3zł 13 Napisano Wrzesień 30, 2023 Soha na kanale mestosława przyznala ze zaxywala psychodeliki, jest z nia taki długi wywiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blada 409 Napisano Wrzesień 30, 2023 41 minut temu, Kabanosy dojrzewające napisał: Chyba się nie odniosła. I lepiej dla niej żeby milczała, bo jak zacznie go bronić to pogrąży się już całkowicie Ale te ich uduchowione brednie, to odklejone gadanie zalatuje takim ostrym przećpaniem A ja mam przed oczami scenę jak chodzi na czworaka po lesie w filmiku z Gonciarzem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kabanosy dojrzewające 130 Napisano Wrzesień 30, 2023 44 minuty temu, Gohagoha3zł napisał: Soha na kanale mestosława przyznala ze zaxywala psychodeliki, jest z nia taki długi wywiad Ostoja moralności, krytykująca kremy Z filtrem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blada 409 Napisano Wrzesień 30, 2023 33 minuty temu, Kabanosy dojrzewające napisał: Ostoja moralności, krytykująca kremy Z filtrem Pewnie Gonciarz na terapię chodzi do gabinetu rozmów Sohy xD 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach