BinarnieBożaBabka 6 Napisano Czerwiec 21, 2023 Ban? Chorzy ludzi 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BinarnieBożaBabka 6 Napisano Czerwiec 21, 2023 Nie śmiej sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BinarnieBożaBabka 6 Napisano Czerwiec 21, 2023 Kto ma kordłe obcionzajaco? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BinarnieBożaBabka 6 Napisano Czerwiec 21, 2023 3 minuty temu, Żenadówa napisał: A Ty nie miałaś przypadkiem? Nje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BinarnieBożaBabka 6 Napisano Czerwiec 21, 2023 3 minuty temu, Żenadówa napisał: To se kup i sprawdź Droga. Jem ser smierdzi srogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BinarnieBożaBabka 6 Napisano Czerwiec 21, 2023 Przed chwilą, Żenadówa napisał: A jaki? Pleśniakowy? Ja serial oglądam na netflix i smuci mnie to, że wszystko jest teraz takie beznadziejne. Nudne te nowe sezony, coraz gorsze. Bawi mnie też ta chamska poprawność, mega beka. Chyba tak. Wali jak plesn piwniczny. Ta te czarnuchy grajace krolowe i inne bzdety xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Van szympans 11 Napisano Czerwiec 21, 2023 (edytowany) 27 minut temu, BinarnieBożaBabka napisał: Ban? Chorzy ludzi Musisz przestać pić wina. Edytowano Czerwiec 21, 2023 przez Van szympans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BinarnieBożaBabka 6 Napisano Czerwiec 21, 2023 2 minuty temu, Whitetea napisał: Możesz wleźć pod pół mojej, ale musisz ładnie pachnić. Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŻonaNicholasaCage 156 Napisano Czerwiec 21, 2023 22 minuty temu, Cios w żebra napisał: Obejrzyj se otwarcie Igrzysk Europejskich. Lampert o mało nie pękł z patosu przy śpiewaniu. Ciekawe czy jest tam Illuminati Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach