emanuel 0 Napisano Czerwiec 22, 2023 Takze lato ma to walor edukacyjno poznawczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emanuel 0 Napisano Czerwiec 22, 2023 1 minutę temu, rifka napisał: Jedz do Francji, tutaj babki noszą białe bluzki i nie zakładają stanika:p a rozmiary niekoniecznie 0 :d U nas tez . Juz widziałem jedna panne ktora miala cycunie jak cytrynki i nie miala biustonosza pod bluzką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŻonaNicholasaCage 156 Napisano Czerwiec 22, 2023 1 minutę temu, emanuel napisał: U nas tez . Juz widziałem jedna panne ktora miala cycunie jak cytrynki i nie miala biustonosza pod bluzką Czyli pryszcze na klacie, jak to wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŻonaNicholasaCage 156 Napisano Czerwiec 22, 2023 Mhm mam do edukacji https://wpcdn.pl/abczdrowie-forum/monthly_2012_06/jakie-macie-piersi_156.jpg 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŻonaNicholasaCage 156 Napisano Czerwiec 22, 2023 Przed chwilą, Wicher napisał: Owoce Manga są najlepsze praktyczne dodatkowy schowek. No, można piwo postawic tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emanuel 0 Napisano Czerwiec 22, 2023 8 minut temu, rifka napisał: Przed chwila napisales ze baby są ohydne i zeby sie ubrały. na poludniu to normalne ze sie opalają topless chociaz jeszcze bardziej jest to chyba widoczne w Hiszpanii (nie byłam) Niemki tez sa zboczone tak samo jak francuski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emanuel 0 Napisano Czerwiec 22, 2023 3 minuty temu, FiliF napisał: A lada dzien wsiadam na swoj rower za 9000zl i jade na daleka podroz haha, ale sobie pojade na zajebistym mountain bike Daj zdjecie tego koła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach