White_tea 27 Napisano Lipiec 13, 2023 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
White_tea 27 Napisano Lipiec 13, 2023 6 minut temu, rifka napisał: Dziwne mi grzywa rośnie tak samo ja sie wkurzylam wczoraj, bo mi gorąco poszłam i scielam z 8cm;p ja co zapuszczę to zaraz ścinam, nie mogę wytrwać. Ja tak mam z włosami. Ścinałam, miesiąc odbiły, ale nie grzywka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
White_tea 27 Napisano Lipiec 13, 2023 30 minut temu, Prostytucja Pokahontaz napisał: Łysiejesz, zdarza się A Ty szybciej umrzesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
White_tea 27 Napisano Lipiec 13, 2023 Ja sobie chyba te włosy od góry zbiorę i będę wiązać do pracy, bo rano umyjesz, a o 18 wracasz i ta grzywka mokra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
White_tea 27 Napisano Lipiec 13, 2023 Przed chwilą, rifka napisał: No ale ja lubie chodzic do fryzjera;p chodze co 2 msc:p i ścinam z 3/4cm tak nic nie zapuszczę. Lubie mieć jakaś forme a takie długie to mi sie zawsze wydają ze tak wisza smętnie i nudno. Lubie świeże strzyżenie coś sie dzieje ty masz kręcone to może inaczej tez, ja proste i nudne One mają dobre te płyny do pryskania włosa, chociaż taki sam efekt na wodzie z kroplami żołądkowymi, ino zapach inny, ale włos świeży. Jeszcze wiesz co jest dobre maska keratynowa, później Ci pachną 3 dni, mimo że te 3 dni myjesz szamponem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
White_tea 27 Napisano Lipiec 13, 2023 Mam jedną taką babeczkę mocną. Zawsze jak do niej chodziłam to jakie jej zdjęcie nie pokazałam to zawsze mnie tak samo cięła. W pewnym momencie mówię dobra włos na prosto równy, a i tak mi postopniowała na długości i na grzywce, oczywiście do szyi cięcie i sobie powiedziałam, że więcej mnie nie obcina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
White_tea 27 Napisano Lipiec 13, 2023 Też mam skośne oczy, se w dupje z tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
White_tea 27 Napisano Lipiec 13, 2023 1 minutę temu, ZAKOLAK NAZISTA napisał: TO POCZĄTEK ZAKOLACTWA, U MNIE PODOBNIE SIĘ ZACZĘŁO. Ja se nie będę miała zakoli, jak se będę miała zakola to se przytnę włos krócej pół centymetra przy skórze i przysłonię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
White_tea 27 Napisano Lipiec 13, 2023 Se nie będę wklejać se w ... Z tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach