PаtrycjаGT 1 Napisano Lipiec 15, 2023 To tak naprawdę Akimke akimke, właśnie się zdemaskował w temacie: Witam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pudernica 1 Napisano Lipiec 15, 2023 6 minut temu, PаtrycjаGT napisał: To tak naprawdę Akimke akimke, właśnie się zdemaskował w temacie: Witam No i dobrze, no i wio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dreszcze niespokojne 4 Napisano Lipiec 15, 2023 1 godzinę temu, Siur to be siur napisał: Co Ty opowiadasz? Na bank nie, bo akime ma problemy z banią i schizofrenię, walczy ze smokami i meblościankami, a wróbelek pisze do rzeczy No to mamy kolejną zagadkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dreszcze niespokojne 4 Napisano Lipiec 15, 2023 1 godzinę temu, Siur to be siur napisał: Co Ty opowiadasz? Na bank nie, bo akime ma problemy z banią i schizofrenię, walczy ze smokami i meblościankami, a wróbelek pisze do rzeczy No a jeśli Pan Serdelek jest Wróbelkiem, który w ten sposób przewrotnie nami manipuluje by potem odwalić jakąś imbę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poczytuję_sobie 37 Napisano Lipiec 15, 2023 Wróbelki czy inne projekcje...grunt, że ludzie dobrze się bawią, bo tego miejsca raczej nie należy traktować poważnie. A wyobraźnia ludzi w wymyślaniu nicków jest niesamowita. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBikoz 48 Napisano Lipiec 15, 2023 Wątpię. Ale i tak ma cos na bani bo wkleja nin stop to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBikoz 48 Napisano Lipiec 15, 2023 W rzeczy samej. Wstaw 101 raz jesli masz z tego cokolwiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBikoz 48 Napisano Lipiec 15, 2023 2 minuty temu, Mіkօłaj Wróbelek napisał: Ale o co masz ból dսрy? Wstawiłem już więcej niż 101 razy i będę wstawiał jeśli uznam to za stosowne. Jeżeli masz z tym problem to możesz zmienić sobie forum na inne, tam gdzie nic nie wstawiam. PS. Mam satysfakcję. Mam to w dupje. Se wstawiaj i milion. W kazdym razie krindz. Nara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochoł 90 Napisano Lipiec 15, 2023 10 minut temu, lIbed napisał: wróbelek ma na tym forum wiecej nicków niż wszyscy inni użytkownicy razem wzięci ale żeby był akimkiem to dziwne. może mu płaca za każdy nick. wystarczy coś napisać krytycznego o pisie i można sprawdzić czy wróbelek jest Kto to jest w ogole i po co mu tyle kont? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stary_głupi_chłop 9 Napisano Lipiec 15, 2023 Wróbelek usuwa moje wpisy w których informuję, że PanSerdelek to jedno z jego wcieleń. Taka to manipulacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurka podwodna 5 Napisano Lipiec 15, 2023 2 minuty temu, stary_głupi_chłop napisał: Wróbelek usuwa moje wpisy w których informuję, że PanSerdelek to jedno z jego wcieleń. Taka to manipulacja. Zauważyłam, że znikają. Dziwne, że ma takie możliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurka podwodna 5 Napisano Lipiec 15, 2023 A teraz jeszcze na dodatek Zgłaszamy_SPAMy zaczęły mnie obserwować. Nie wiem czy to dobrze czy źle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurka podwodna 5 Napisano Lipiec 15, 2023 1 minutę temu, LolaIsVeryAngry napisał: Źle Nic złego nie zrobiłam. Wszystko grzecznie, bez wyrazów, ortograficznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ponury żniwiarz 3 Napisano Lipiec 15, 2023 To wszystko jest chore. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szydеrcа bezlitosny 27 Napisano Grudzień 10, 2023 5 minut temu, krejzii napisał: Wszystkie wróbelki w 1 miejscu Skoro ma kilkaset kont to do wszystkich sporo ci brakuje. Chyba masz problemy z prostą arytmetyką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wruszka zembużka 3 Napisano Grudzień 10, 2023 Coś mi się tak wydawało że Babka Boża to Wróbelek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szydеrcа bezlitosny 27 Napisano Grudzień 10, 2023 (edytowany) 10 minut temu, Magnetic clouds napisał: Jezu, przegrywka ale przeżywasz że podbijasz stare tematy Ty też jesteś Wróbelkiem czy tylko przechodziłaś koło tego tematu z tragarzami? Edytowano Grudzień 10, 2023 przez Szydеrcа bezlitosny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szydеrcа bezlitosny 27 Napisano Grudzień 10, 2023 1 minutę temu, krejzii napisał: Masz charakter atencyjnej kobiety a na takie najbardziej działa ciepła struga moczu:-) tak ze proponuje nie tracić energii i zacząć wyc raczej w stronę bagien Ty Wróbelek bądź grzeczny i nie obrażaj kobiety! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szydеrcа bezlitosny 27 Napisano Grudzień 10, 2023 1 minutę temu, Pelagia Pliszka napisał: Mikołaj Wróbelek chodził ze mną do klasy w podstawówce. Chciano mnie z nim wyswatać dla beki z podwójnego nazwiska. To tak jak Świątek miała wyjść za Piątka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szydеrcа bezlitosny 27 Napisano Grudzień 10, 2023 Przed chwilą, Magnetic clouds napisał: Ja tu tylko przechodziłam Czyli zaprzeczasz że jesteś Wróbelkiem? Niedługo okaże się, że żaden z tych nicków nie ma nic wspólnego z Wróbelkiem a krejzi to Wróbelek we własnej osobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wruszka zembużka 3 Napisano Grudzień 10, 2023 5 minut temu, krejzii napisał: Ja jestem sikorka Nieprawda, sikorka to Lussesita. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulek7cm 2 Napisano Grudzień 10, 2023 29 minut temu, krejzii napisał: Wszystkie wróbelki w 1 miejscu Moim zdaniem LadyOfShalott to jeden z jego nicków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulek7cm 2 Napisano Grudzień 10, 2023 Przed chwilą, Magnetic clouds napisał: Tak, jestem kobietą i mam większe cyce od ciebie A ja mam małego, tylko 7 cm we wzwodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikօłaϳ Wróbelek 5 Napisano Grudzień 10, 2023 7 minut temu, Magnetic clouds napisał: Domyśl się Wszyscy jesteśmy Wróbelkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożurBabkaBoża 13 Napisano Grudzień 10, 2023 2 godziny temu, Wruszka zembużka napisał: Coś mi się tak wydawało że Babka Boża to Wróbelek. I ja niby miałabym wstawiać non stop jeden kawałek? A na choi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożurBabkaBoża 13 Napisano Grudzień 10, 2023 2 minuty temu, ciulek7 napisał: Dla osobistej satysfakcji? Dla osobistej satysfakcji to ja robię inne rzeczy i na pewno nie zamiarz się nimi dzielić z obcymi. I jaką satysfakcję może dawać wrzucanie tego samego guwna typu miszel mormon? Huh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AmidаButsu 9 Napisano Grudzień 10, 2023 1 minutę temu, BożurBabkaBoża napisał: Dla osobistej satysfakcji to ja robię inne rzeczy i na pewno nie zamiarz się nimi dzielić z obcymi. I jaką satysfakcję może dawać wrzucanie tego samego guwna typu miszel mormon? Huh. Regularne trząchanie dłonią satysfakcjonuje wielu, więc co kto lubi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach