Ostrowska i Partnerzy 1 Napisano Lipiec 15, 2023 (edytowany) Może i będą narkotyki na Sunrise, a może i nie. WP i ich reporterzy nad morzem zamieniają się w dilerów. Edytowano Lipiec 15, 2023 przez Ostrowska i Partnerzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostrowska i Partnerzy 1 Napisano Lipiec 15, 2023 Mmm czy to przypływ kołobrzeski? https://files.catbox.moe/u7awit.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBikoz 48 Napisano Lipiec 15, 2023 Zawsze sie zastanawiam jak ludzie moga sluchac muzyki puszczanej na tym festiwalu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostrowska i Partnerzy 1 Napisano Lipiec 15, 2023 2 minuty temu, BabkaBożaBikoz napisał: Zawsze sie zastanawiam jak ludzie moga sluchac muzyki puszczanej na tym festiwalu. mdma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochoł 90 Napisano Lipiec 15, 2023 (edytowany) A ja będę na koncercie Depeche Mode niedługo sobie nie jakieś sunrise co to jest w ogole Edytowano Lipiec 15, 2023 przez Chochoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostrowska i Partnerzy 1 Napisano Lipiec 15, 2023 1 godzinę temu, Chochoł napisał: A ja będę na koncercie Depeche Mode niedługo sobie nie jakieś sunrise co to jest w ogole Zawsze cię gruby szanowałem https://open.spotify.com/track/23tpZkMlVSm33rRRrk1Fro?si=db466083486d4352 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4745 1 Napisano Lipiec 15, 2023 8 minut temu, 𝖇𝖑𝖆𝖈𝖐𝖘𝖚𝖓𝖗𝖎𝖘𝖎𝖓 napisał: 𝖐𝖎𝖊𝖉𝖞𝖘 𝖘𝖕𝖔𝖗𝖔 𝖏𝖊𝖟𝖉𝖟𝖎𝖑𝖊𝖒 𝖇𝖔 𝖉𝖚𝖟𝖔 𝖋𝖆𝖏𝖓𝖞𝖈𝖍 𝖆𝖑𝖙 𝖘𝖚𝖐 𝖙𝖆𝖒 𝖇𝖞𝖑𝖔, 𝖜 𝖔𝖇𝖊𝖈𝖓𝖞𝖈𝖍 𝖈𝖟𝖆𝖘𝖆𝖈𝖍 𝖐𝖔𝖇𝖎𝖊𝖙𝖆 𝖓𝖎𝖌𝖉𝖟𝖎𝖊 𝖇𝖊𝖟 𝖈𝖍𝖑𝖔𝖕𝖆 𝖓𝖎𝖊 𝖕𝖔𝖏𝖊𝖉𝖟𝖎𝖊 𝖜𝖎𝖊𝖈 𝖓𝖎𝖊 𝖒𝖆 𝖘𝖊𝖓𝖘𝖚 𝖓𝖆 𝖐𝖔𝖓𝖈𝖊𝖗𝖙𝖞 𝖙𝖊𝖟 𝖈𝖍𝖔𝖉𝖟𝖎𝖈. Nie widać u mnie co piszesz ani na chrome ani firefox tor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝖇𝖑𝖆𝖈𝖐𝖘𝖚𝖓𝖗𝖎𝖘𝖎𝖓 0 Napisano Lipiec 15, 2023 1 minutę temu, 4745 napisał: Nie widać u mnie co piszesz ani na chrome ani firefox tor 𝖓𝖎𝖈𝖊 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach