malpiszonica 5 Napisano Wrzesień 5, 2023 Kiedy schudnie? Obstawiajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ugabugabam 42 Napisano Wrzesień 5, 2023 Już schudła. Dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena7070 111 Napisano Wrzesień 5, 2023 Generalnie Co to kogo obchodzi? Jej d*pa , jej sprawa 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krokiet89 558 Napisano Wrzesień 6, 2023 Ważne, że zarabia na Dżaście. A one obie zamiast operacji to ruch i dieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgataW83 299 Napisano Wrzesień 6, 2023 Niedługo JO planuje z okazji singielstwa czytać na żywo swoją książkę. Jakże emocjonujące to będzie wydarzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malpiszonica 5 Napisano Wrzesień 7, 2023 Dnia 5.09.2023 o 21:18, Ugabugabam napisał: Już schudła. Dużo. a co tez se wstrzykuje ozempic jak wszyscy? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malpiszonica 5 Napisano Wrzesień 7, 2023 17 godzin temu, AgataW83 napisał: Niedługo JO planuje z okazji singielstwa czytać na żywo swoją książkę. Jakże emocjonujące to będzie wydarzenie. ciekawa jestem czy ktos pamieta ze jej zwiazek z amadeuszem zaczal sie od tego ze go zjechala za pytanie "czy chcesz wyskoczyc na drinka" bo kto tak niby mowi XDDD ona od zawsze byla ...ka tylko dopiero teraz ludzie to widza 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ugabugabam 42 Napisano Wrzesień 7, 2023 1 godzinę temu, malpiszonica napisał: a co tez se wstrzykuje ozempic jak wszyscy? Nie wiem. Po prostu zauważyłam zmianę oglądając jej story, a o swojej wadze nic nie wspominała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chersi 625 Napisano Wrzesień 9, 2023 Dnia 5.09.2023 o 21:18, Ugabugabam napisał: Już schudła. Dużo. Prawda, widuje ja czasem na mieście, nie tak dawno w och teatrze i była już sporo chudsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jenkins 841 Napisano Wrzesień 13, 2023 wszystkie psiapsi JO są od niej grubsze i mniej urodziwe. ciekawe czy specjalnie tak wybiera 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malpiszonica 5 Napisano Wrzesień 13, 2023 8 godzin temu, Jenkins napisał: wszystkie psiapsi JO są od niej grubsze i mniej urodziwe. ciekawe czy specjalnie tak wybiera No zwróciłam na to uwagę już dawno dawno to naiwne dziewczęta mnie tu zjechały ze ohoho może nie zwraca uwagi na wygląd oczywiście ze to celowe, bo aska jest niewyobrażalnie zakompleksiona. A która stojąc obok takmiry czy tamtej Anetki nie poczulaby się piękna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janinka_ 53 Napisano Wrzesień 13, 2023 2 godziny temu, AgataW83 napisał: Jo się zesrała w sprawie discordu ostatnio. Jak tam się można dostać? Chętnie też poczytam Jak ktoś ma link to ja tez poproszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JollyJoist 19 Napisano Wrzesień 18, 2023 Za to siostra JO jest bardzo ładna, dużo ładniejsza od niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kartofelkizogniska 22 Napisano Wrzesień 18, 2023 39 minut temu, JollyJoist napisał: Za to siostra JO jest bardzo ładna, dużo ładniejsza od niej Tez tak sądzę, a w dodatku wygląda młodziej od samej J Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach