MalutkaM 0 Napisano Wrzesień 15, 2023 Wytłumaczcie mi taką sytuację bo nie wiem co o tym myśleć. Dzwoni do mnie osoba z pracy z którą pracuje, nie widziałam że dzwoniła więc oddzwaniam i mówię że dzwoniłaś a ona ana nic i odkłada słuchawkę. Dla mnie to brak szacunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aty 0 Napisano Wrzesień 15, 2023 Niektórzy oddzwaniają po kilku dniah a ty? A jak znajomy dzwoni od roku a druga osoba nie odbiera to co sobie myśli taka osoba? W końcu pisze smsa "Żyjesz?" "Obraziłeś się?" i nadal nie dostaje odpowiedzi a mimo to nie odpuszcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaM 0 Napisano Wrzesień 15, 2023 A co ma wspólnego nie odebranie i nie oddzwonienie a odebraniem i rzuceniem słuchawki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aty 0 Napisano Wrzesień 15, 2023 Czyli co bedziemy wymyślać sobie różne możliwe scenariusze? Pisałaś że odłożyła słuchawkę teraz piszesz rzucała. Kręcisz. Mogłaś nie udawać że nie masz czasu a jeśli już to nie oddzwaniać po kilku dniah! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaM 0 Napisano Wrzesień 15, 2023 Po pierwsze oddzwoniłam po 15 minutach. A ma znaczenie czy rzuciła czy odłożyła telefon bo mi chodzi że wogóle się rozłączyła w trakcie rozmowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aty 0 Napisano Wrzesień 15, 2023 Drame robisz jak to kobiety mają w zwyczaju. Halo, prosimy eksperta do klawiatury musimy rozwikłać zagadkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach