Kafeteriańka 126 Napisano Listopad 17, 2023 Ostatnio przypomniałam sobie o jej istnieniu i odświeżyłam sobie kilka filmów jej autorstwa. Powiem Wam, że mam bardzo mieszane odczucia, nie wiem co się z nią stało, bo dziwnie się ją ogląda. Co uważacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PituPitu1 1727 Napisano Listopad 17, 2023 Kolejna cwaniara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kafeteriańka 126 Napisano Listopad 17, 2023 3 godziny temu, PituPitu1 napisał: Kolejna cwaniara. No właśnie ja jestem ciekawa co u niej, bo w pewnym momencie tam jakieś brudy na męża zaczęły wychodzić, ale chyba sprawy nikt nie pociągnął dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misha 175 Napisano Listopad 18, 2023 14 godzin temu, Kafeteriańka napisał: No właśnie ja jestem ciekawa co u niej, bo w pewnym momencie tam jakieś brudy na męża zaczęły wychodzić, ale chyba sprawy nikt nie pociągnął dalej. Już razem z powrotem i problemu nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kafeteriańka 126 Napisano Listopad 18, 2023 3 godziny temu, Misha napisał: Już razem z powrotem i problemu nie ma Żałosne, próbuje pozować na taką dziewczynę z sąsiedztwa, ale widać, że od jakiegoś czasu miała kompleks tego, że nie jest taka jak laski z Instagrama. Na Instagramie pokazywała swoje przerobione zdjęcia, uśmiechnięte zdjęcia z mężem i dzieckiem, a na YouTube mówiła jakich to problemów nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach