driver.ania 0 Napisano Listopad 21, 2023 Jeśli chodzi o łuszczycę paznokci chcę podzielić się sposobem który mi pomógł uporać się z tematem. Bardzo pomocne jest moczenie dłoni w naparze z liści laurowych oraz smarowanie olejkiem herbacianym firmy Retter ( ważne ten olejek nie zawiera trujacego haksenu). Następnie warto stosować silne nawilżanie intensywne. Dla mnie najlepsza okazała się maść konopna dr. Retter 24%, (jednak zalecam wybieranie tej z oryginalną recepturą i hologramem na opakowaniu). Ta maść ma dużo oleju konopnego oraz olej z drzewa herbacianego Dodatkowo, polecam wprowadzić suplementację siarki organicznej od Pharmovit oraz oleju konopnego CBD o stężeniu 5% od Cannatopia, który działa wyciszająco na organizm i przeciwdziała stanom zapalnym. Osobiście poradziłam sobie z tymi produktami w ciągu miesiąca z łuszczycą paznokci!! Wszystkie te produkty ja kupiłam w Poznaniu w Konopnej Farmacji pani mi w tym punkcie dobrała właśnie ten zestaw, który okazał się trafnym wyborem . Szukaj u siebie w miescie tych produktów lub ewentualnie ta apteka konopna ma sklep online Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach