Problemovo 0 Napisano Listopad 25, 2023 (edytowany) Mam pytanie w sprawie aplikacji shein ? Bo ostatnio jest moda na kupowanie z tego rzeczy ,ale czy w shein są też nowe rzeczy czy tylko używane ubrania ? Bo mam fobie spoleczna na używane rzeczy po kimś ,obrzydza mnie to akurat ,ale jak patrzę jak ludzie kupują nawet majtki po kimś to mi się chce wymiotować ,widziałem kilka super ubrań i nie wiem właśnie czy nie kupić sobie cos z tego ? Ale czy wie ktoś może czy są tam nowe czy też używane są tam rzeczy ? Edytowano Listopad 25, 2023 przez Problemovo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yerura 0 Napisano 2 Styczeń Z tego, co wiem, to rzeczy na Shein są nowe, jednak warto zainteresować się tym, w jakich warunkach powstają. Pamiętaj też, że istnieje możliwość zwrotu towaru, a to oznacza, iż możesz dostać towar, który ktoś odesłał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda171983 0 Napisano 15 Styczeń zgadzam się z przedmówcą, zwroty są częstością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
submissive_boy 7 Napisano 25 Styczeń Nowe, spoko tam się kupuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judyta_jot 1 Napisano 12 Marzec nigdy nie robiłam tam zakupów..ze względu na panujące warunki pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach