84Michal84 370 Napisano Grudzień 12, 2023 nie zdarzylem przeczytac co tam pewne osoby pisaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 370 Napisano Grudzień 12, 2023 9 minut temu, krejzii napisał: Bo popełniłeś grzech roochania siostry zony i to jest wlasnie jeden ze starych uzytkownikow kryjacych sie pod nowym kontem Gdybys naprawde znala moja historie i nie szukala sensacji wiedziala bys ze odkrylem iz siostre mojej zony posiadly sily nieczyste i przeprowadzilem na niej egzorcyzm przy uzyciu kropidla i wody swieconej ktore bog zamontowal miedzy moimi nogami ! Mam nadzieje ze jest Ci glupio 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laska.maska.laska.maska 19 Napisano Grudzień 13, 2023 14 godzin temu, 84Michal84 napisał: i to jest wlasnie jeden ze starych uzytkownikow kryjacych sie pod nowym kontem Gdybys naprawde znala moja historie i nie szukala sensacji wiedziala bys ze odkrylem iz siostre mojej zony posiadly sily nieczyste i przeprowadzilem na niej egzorcyzm przy uzyciu kropidla i wody swieconej ktore bog zamontowal miedzy moimi nogami ! Mam nadzieje ze jest Ci glupio Haha Panie Michale Pan to ma poczucie humoru, a jak sie zakonczyla Pana historia z siostra zony, bo nie jestem na biezaco? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach