Weronika74 0 Napisano Grudzień 30, 2023 Kocham się ze swoim mężem bez zabezpieczenia. 28 grudnia powinnam dostać miesiączkę. Do dziś [30.12] nie dostałam. Test dwa razy robiony negatywny. Jedyne co to zauważyłam więcej śluzu. Czy to może być ciąża ? Czy któraś z was tak miała ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Grudzień 31, 2023 Jakieś dolegliwości masz? Więcej śluzu to ja zawsze mam tuż przed okresem. Jak okres nie nadejdzie to betę z krwi zrób i tyle. A na przyszłość to polecam mechaniczną ochronę w formie błony dopochwowej caya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia34 0 Napisano Grudzień 31, 2023 22 godziny temu, Weronika74 napisał: Kocham się ze swoim mężem bez zabezpieczenia. 28 grudnia powinnam dostać miesiączkę. Do dziś [30.12] nie dostałam. Test dwa razy robiony negatywny. Jedyne co to zauważyłam więcej śluzu. Czy to może być ciąża ? Czy któraś z was tak miała ? ja nie jestem w ciązy ale pierwszy raz w zyciu okres spożnia mi się kilka dni. Może to jakieś przesilenie czy coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach