-Ania- 0 Napisano Luty 26, 2024 Chciałam dodać opinie i po dodaniu pojawia się komunikat, że ,,nie opublikowano''. Napisałam w sposób normalny, nie napisałam nic obraźliwego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yaaku 3 Napisano Luty 27, 2024 Może nic obraźliwego ale przedstawiłaś np. krytykę kogoś, czegoś i to wystarczy. Tak też jest na Znany Lekarz. Lekarze mają układy i układziki na takich portalach. Zwłaszcza stomatolodzy. Wydawałoby się, że to niemożliwe. A jednak! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yaaku 3 Napisano Luty 28, 2024 Proponuję, może opiszmy swoje doświadczenia w tym zakresie. Ja, jeżeli chciałam umieścić opinię na portalu Znany Lekarz a była ona niekorzystna, nigdy mi się to nie udawało. Zaznaczam przy tym, że nigdy nie używam obraźliwych słów czy określeń. Opisuję li tylko stan faktyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-Ania- 0 Napisano Luty 29, 2024 Ja w google nie mogę dodać opinii ani negatywnej ani pozytywnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach