Geneza. 147 Napisano 14 Marzec (edytowany) Hej, jakie macie doświadczenia z vinted ? Czy opcja promowania działa ? Czy opłaca się ustawiać automatyczne zniżki ? Edytowano 14 Marzec przez Geneza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2021 Napisano 28 Lipiec (edytowany) Promowanie działa tak sobie rzeczy są bardziej widoczne, ale jest stosunkowo drogie jeśli chcesz sprzedać tanio to się nie opłaca... i nie masz gwarancji, że sprzedasz w czasie trwania promowania które chyba dosc szybko się kończy max 7 dni (nie jestem pewna). Zniżki już bardziej bo raz, że klient płaci za jedną przesyłkę i może coś uszczknąć jeśli kupi kilka rzeczy będzie miał taniej. A Ty zyskujesz bo pakujesz jedną przesyłkę nie biegasz... i szybciej się pozbywasz tego co Ci zalega. Niezłą sytuację miałam, wystawiłam książki tu i na innej stronce... ogłoszenia wisiały dobrych kilka tyg. polubienia były, ale nie przekładały się na sprzedaż... i nagle pojawiła się niezła synchronizacja dwie osoby kupiły te same pozycję ale wybrałam vinted bo tu udało się sprzedać aż 4, a na innej stronce 2 ale ciekawa sytuacja, że 2 osoby w tym samym czasie postanowiły kupić to samo... a to taka specyficzna literatura : ) Edytowano 28 Lipiec przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach