pszczola.majka 1 Napisano Marzec 21, 2024 Spotykam sie od miesiaca z chłopakiem. Piszemy od trzech. Dzisiaj obronił się, jutro ma urodziny. Zaprosił mnie na kolację w sobotę. Co wypada mu kupić w prezencie? Mamy po 25 lat i to mój pierwszy partner, więc nie mam pojęcia … czy perfumy Dior to nie zbyt duża ekstrawagancja? Tak naprawdę byliśmy na 3 randkach, w tym jednej w knajpie gdzie on stawiał. Nie mam ograniczonego budżetu, ale zastanawiam się w jakim przedziale cenowym prezent byłby ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Latoptako 95 Napisano Marzec 21, 2024 47 minut temu, pszczola.majka napisał: Spotykam sie od miesiaca z chłopakiem. Piszemy od trzech. Dzisiaj obronił się, jutro ma urodziny. Zaprosił mnie na kolację w sobotę. Co wypada mu kupić w prezencie? Mamy po 25 lat i to mój pierwszy partner, więc nie mam pojęcia … czy perfumy Dior to nie zbyt duża ekstrawagancja? Tak naprawdę byliśmy na 3 randkach, w tym jednej w knajpie gdzie on stawiał. Nie mam ograniczonego budżetu, ale zastanawiam się w jakim przedziale cenowym prezent byłby ok Kup mu paczkę prezerwatyw w miarę tanie i przyjemne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 900 Napisano 2 godziny temu ...jednej w knajpie gdzie on stawiał... Teraz ty mu postaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 174 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, przewr(l)otna napisał: ...jednej w knajpie gdzie on stawiał... Teraz ty mu postaw Przewrotna uspokój się Ty zbereźnico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 900 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Przewrotna uspokój się Ty zbereźnico Kolację! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 174 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Kolację! Ale to przez żołądek do serca i suma summarum efekt końcowy w łóżku więc na to samo wychodzi Pięknie wyglądasz jak się złościsz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 900 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Ale to przez żołądek do serca... Takie myki stosowały nasze babki. Obecni faceci są lepszymi kucharzami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 174 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, przewr(l)otna napisał: Takie myki stosowały nasze babki. Obecni faceci są lepszymi kucharzami. Baa, nie wiem czy zauważyłaś ale we wszystkim mężczyźni są King nad kobietami, tylko czasami im się nie chce tego pokazywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 900 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Baa, nie wiem czy zauważyłaś ale we wszystkim mężczyźni są King nad kobietami, tylko czasami im się nie chce tego pokazywać Udam, że nie widzę tych złośliwości. Rację jednak przyznać muszę. My kobiety też doskonale radzimy sobie z wiertarką i kosiarką ino nie lubimy się tym chwalić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 47 Napisano 2 godziny temu Dnia 21.03.2024 o 22:24, pszczola.majka napisał: Spotykam sie od miesiaca z chłopakiem. Piszemy od trzech. Dzisiaj obronił się, jutro ma urodziny. Zaprosił mnie na kolację w sobotę. Co wypada mu kupić w prezencie? Mamy po 25 lat i to mój pierwszy partner, więc nie mam pojęcia … czy perfumy Dior to nie zbyt duża ekstrawagancja? Tak naprawdę byliśmy na 3 randkach, w tym jednej w knajpie gdzie on stawiał. Nie mam ograniczonego budżetu, ale zastanawiam się w jakim przedziale cenowym prezent byłby ok Do teatru go zaproś Dużo ciekawszy prezent niż perfumy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 47 Napisano 2 godziny temu 35 minut temu, przewr(l)otna napisał: ...jednej w knajpie gdzie on stawiał... Teraz ty mu postaw Ale świntuszy @przewr(l)otna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 174 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Udam, że nie widzę tych złośliwości. Rację jednak przyznać muszę. My kobiety też doskonale radzimy sobie z wiertarką i kosiarką ino nie lubimy się tym chwalić Nie pozostaje nic innego jak zamienić się rolami i sprawdzisz siły na zamiary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 900 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, mk777 napisał: Ale świntuszy @przewr(l)otna Ja? To wy macie kosmate myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 900 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Nie pozostaje nic innego jak zamienić się rolami i sprawdzisz siły na zamiary Podoba mi się świąt dzielony na męski i kobiecy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 174 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Podoba mi się świąt dzielony na męski i kobiecy. Mi też taki świat się podoba jak kobieta wszystko przyszykuje i poda na tacy mężczyźnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 900 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Mi też taki świat się podoba jak kobieta wszystko przyszykuje i poda na tacy mężczyźnie Arszenik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 174 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Arszenik Może być ale pierwsza próbujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 900 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Może być ale pierwsza próbujesz Nie godzi się gosposi. Pan i władca pierwszy, do cna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 174 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Nie godzi się gosposi. Pan i władca pierwszy, do cna Poznaj me dobre serce zresztą posiłkiem należy się dzielić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 900 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Poznaj me dobre serce zresztą posiłkiem należy się dzielić Odchudzam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 174 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Odchudzam się Od tego nie przytyjesz, a nawet przyspieszy chudnięcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciałbym mieć tak 0 Napisano 1 godzinę temu Nie wiem co bym chciał dostać w sumie to żeby była i żebym jej nie stracił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach