pszczola.majka 1 Napisano Marzec 21, 2024 Spotykam sie od miesiaca z chłopakiem. Piszemy od trzech. Dzisiaj obronił się, jutro ma urodziny. Zaprosił mnie na kolację w sobotę. Co wypada mu kupić w prezencie? Mamy po 25 lat i to mój pierwszy partner, więc nie mam pojęcia … czy perfumy Dior to nie zbyt duża ekstrawagancja? Tak naprawdę byliśmy na 3 randkach, w tym jednej w knajpie gdzie on stawiał. Nie mam ograniczonego budżetu, ale zastanawiam się w jakim przedziale cenowym prezent byłby ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 897 Napisano Marzec 21, 2024 12 minut temu, pszczola.majka napisał: czy perfumy Dior https://ibb.co/zSKtbS3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Latoptako 95 Napisano Marzec 21, 2024 47 minut temu, pszczola.majka napisał: Spotykam sie od miesiaca z chłopakiem. Piszemy od trzech. Dzisiaj obronił się, jutro ma urodziny. Zaprosił mnie na kolację w sobotę. Co wypada mu kupić w prezencie? Mamy po 25 lat i to mój pierwszy partner, więc nie mam pojęcia … czy perfumy Dior to nie zbyt duża ekstrawagancja? Tak naprawdę byliśmy na 3 randkach, w tym jednej w knajpie gdzie on stawiał. Nie mam ograniczonego budżetu, ale zastanawiam się w jakim przedziale cenowym prezent byłby ok Kup mu paczkę prezerwatyw w miarę tanie i przyjemne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach