84Michal84 370 Napisano 23 Marzec chwala i czesc Ukraincowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 112 Napisano 23 Marzec Jak było na froncie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 370 Napisano 23 Marzec 7 minut temu, Poetka napisał: Jak było na froncie? ciezko, zyjac w ciaglym cieniu smierci, groznie i na kazdym kroku niebezpiecznie, ale czego sie nie robi dla naszej OJCZYZNY i dla naszych BRACI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 112 Napisano 23 Marzec 2 minuty temu, 84Michal84 napisał: ciezko, zyjac w ciaglym cieniu smierci, groznie i na kazdym kroku niebezpiecznie, ale czego sie nie robi dla naszej OJCZYZNY i dla naszych BRACI To jak u mnie w pracy. Sprzedaje odkurzacze i nigdy nie wiem kto otworzy drzwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 370 Napisano 25 Marzec Dnia 23.03.2024 o 18:36, Poetka napisał: To jak u mnie w pracy. Sprzedaje odkurzacze i nigdy nie wiem kto otworzy drzwi. wojna to najwieksze nieszczescie jakie moze sie w zyciu przydarzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 213 Napisano 30 Lipiec Dnia 25.03.2024 o 19:12, 84Michal84 napisał: wojna to najwieksze nieszczescie jakie moze sie w zyciu przydarzyc racja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach