lookatme 0 Napisano Maj 8, 2024 Cześć, zwracam się do osób, które być może przeszły przez coś podobnego i będą umiały mi pomóc. Jestem na 1 roku studiów, myślę o zmianie uczelni na kolejny rok akademicki (kierunek ten sam). Mam jednak taki problem- podczas sesji będę nieobecna na 2 egzaminach, dlatego będę musiała nadrobić je w sesji poprawkowej we wrześniu. W związku z tym, z tego co rozumiem, do momentu kiedy jakiekolwiek przedmioty będą wisieć jako niezaliczone, nie mogę starać się o przeniesienie. Sesja poprawkowa oczywiście we wrześniu, a więc dopiero wtedy mogłabym dać podanie (pewnie około połowy września, egzaminy poprawkowe są w 1 połowie, ale zanim będą sprawdzone itd…). Czy jest w ogóle szansa, by zaraz przed rozpoczęciem nowego roku, tak naprawdę może z 2 tygodnie przed, przejść przez tą procedurę? Jeśli ktoś z Was przez to przechodził, kiedy zaczynaliście przeniesienie? Jeśli może to mieć znaczenie, dodam, że mój kierunek jest bardzo popularny, ale chcę przenieść się z uczelni w dużym mieście do takiej „mniej popularnej”, bo chciałabym wrócić do miasta rodzinnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach