Luna Ursi 0 Napisano 12 Maj Np. nieporadni życiowo czy alkoholicy I czy zasługują oni na pomoc, jeśli sami nie potrafią zadbać o siebie? I jeśli tak to dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radster84 5 Napisano 12 Maj nie uważam ludzi którzy nie radzą sobie z życiem za gorszych, wiele czynników zewnętrznych może się na to składać/wpływać, nie każdy jest "terminatorem"... nasze państwo pod względem pomocy dla takich ludzi na tle światowym nie wypada wcale najgorzej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radster84 5 Napisano 12 Maj po za tym moje motto życiowe to: tyle o sobie wiemy na ile nas sprawdzono... a tym "sprawdzaczem" jest po prostu życie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radster84 5 Napisano 12 Maj (edytowany) tyle o sobie wiesz, na ile sprawdziło Cię życie... Edytowano 12 Maj przez radster84 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesionowka Napisano 13 Maj Nie gorsi tylko "uszkodzeni". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak84 0 Napisano 8 godzin temu Dnia 12.05.2024 o 09:48, radster84 napisał: po za tym moje motto życiowe to: tyle o sobie wiemy na ile nas sprawdzono... a tym "sprawdzaczem" jest po prostu życie... true bro true Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 0 Napisano 7 godzin temu Według mnie gorszymi ludźmi są ci, którzy są wredni, niemili, nieuczciwi, źli, psychopatyczni, niebezpieczni itp. Natomiast nieporadni życiowo zazwyczaj są tacy nie z własnej winy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak84 0 Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, Daniel86 napisał: Według mnie gorszymi ludźmi są ci, którzy są wredni, niemili, nieuczciwi, źli, psychopatyczni, niebezpieczni itp. Natomiast nieporadni życiowo zazwyczaj są tacy nie z własnej winy. to prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach