lidkaaaa123456 0 Napisano 7 Czerwiec Mam pytanie dotyczące dziennika aktywności Twoja historia wyszukiwania. czy tam się pokazują tylko osoby które na pewno sama wyszukiwałam czy może znaleźć ktoś przypadkowo np jak kliknęłam na kogoś coś oglądając bo mam w historii osobę której na pewno nie wyszukiwałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidkaaaa123456 0 Napisano 7 Czerwiec może dla kogoś wydać się to głupie pytanie a dla mnie to bardzo ważne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidkaaaa123456 0 Napisano 7 Czerwiec czy jest ktoś to zna się dobrze na faceeboku haloo!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidkaaaa123456 0 Napisano 7 Czerwiec myślałam że pisząc na forum dostanę odpowiedź ale chyba się myliłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidkaaaa123456 0 Napisano 7 Czerwiec szukałam informacji w necie ale nic nie znalazłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
willie 7 Napisano 8 Czerwiec Jezeli tylko taki problem to szukaj dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach