Makiavelli123 125 Napisano 27 Listopad Ciekawe, czy właściciel mieszkania wie, jaką syfiarę tam zaprosił (albo zaprosiła). XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapaleniepecherza 113 Napisano 8 Grudzień wielki powrót Leny do internetu (nigdy z niego nie zniknęła): promuje swoje warsztaty psychologii reklamy zdjęciem jakiejś babki ze stocka, szuka sposobów na zarobek typu odklikiwanie przycisków na aliexpress i temu, a także wstawia ogłoszenia o tym, że jej chłopak (?) ma do wynajęcia kawalerkę 27m2 w centrum Wwy za 4500 zł także jak widać dalej w formie 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koluska 111 Napisano niedziela o 16:12 Dwa dni temu na Threadsach z właściwą sobie subtelnością wspomniała, że segz uprawia A na fejsie zapewnia, ze w przyszłości bedzie pomagać osobom w kryzysie psychicznym Czyli w sumie bez zmian 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hflkj'hp['gip 53 Napisano 16 godzin temu (edytowany) Cytat Otóż mam 32 lata i wydaje mi się, że zawodowo dotarłam do ściany. Zajmuję się social mediami (byłam w trzech agencjach kreatywnych) i copywritingiem. Czuję jednak wypalenie zawodowe. Mam wrażenie, że to, co robię, powstrzymuje mnie od tego, co naprawdę chciałabym robić – pisać książkę, rysować i prowadzić social media o zdrowiu psychicznym i książkach. Wypalenie zawodowe? No no, mocne słowa. EDIT. Ale w sumie widać jakiś progress w prawdomówności: Cytat Jakby coś na razie jestem na bezrobociu, jestem otwarta na wszelkie kursy, ba, nawet studia (nie skończyłam żadnych). Edytowano 16 godzin temu przez hflkj'hp['gip 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapaleniepecherza 113 Napisano 12 godzin temu informuje też, że ma chłopaka, który jest pośrednikiem nieruchomości i ona sama myśli o wkręceniu się w tę branżę xD 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koluska 111 Napisano 5 godzin temu 6 godzin temu, zapaleniepecherza napisał: informuje też, że ma chłopaka, który jest pośrednikiem nieruchomości i ona sama myśli o wkręceniu się w tę branżę xD Ciekawe, co na to osoby, które uważają sie za wzorcowych lewaków i są jej fanami. Pewnie srogie wyparcie, jak zwykle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hflkj'hp['gip 53 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, koluska napisał: Ciekawe, co na to osoby, które uważają sie za wzorcowych lewaków i są jej fanami. Pewnie srogie wyparcie, jak zwykle Hm, też bez przesady - pośrednik nieruchomości to niekoniecznie flipper. To bardzo szerokie pojęcie. Potrafię zrozumieć, że obecnie niektórzy wolą zlecić komuś szukanie dla siebie odpowiedniego mieszkania i miewa to sens jako rzeczywiste zajęcie, tak samo jak pomoc z formalnościami czy pomoc na odległość (inne warianty zawodu bardziej dyskusyjne). A to, ile się za to płaci i czy w mej opinii warto, to inna bajka... Natomiast mam poczucie, że wrzucenie uwagi o pracy chłopaka brzmiało trochę na celowe wciśnięcie z podtekstem "patrzcie, powodzi mi się" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koluska 111 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, hflkj'hp['gip napisał: Hm, też bez przesady - pośrednik nieruchomości to niekoniecznie flipper. To bardzo szerokie pojęcie. Potrafię zrozumieć, że obecnie niektórzy wolą zlecić komuś szukanie dla siebie odpowiedniego mieszkania i miewa to sens jako rzeczywiste zajęcie, tak samo jak pomoc z formalnościami czy pomoc na odległość (inne warianty zawodu bardziej dyskusyjne). A to, ile się za to płaci i czy w mej opinii warto, to inna bajka... Huh, faktycznie osobiste uprzedzenia przeze mnie przemawiały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach