YanekPyrc 2 Napisano Lipiec 25, 2024 Jak często robicie w domach porządki z użyciem odkurzacza (albo innych urządzeń na energię)??? Jak mieszkałem na uboczu, to wystarczyło pozamiatać miotłą raz w tygodniu, odkurzyć raz na miesiąc (ew. na przyjazd gości) i było w porządku. A teraz, w mieszkaniu bliżej ruchliwej ulicy, muszę sprzątać zdecydowanie częściej. Ze zmiotką i szufelką latam po kilka razy dziennie, a odkurzanie - takie dokładniejsze, z odsuwaniem mebli - raz na tydzień to momentami zdecydowanie za mało! I nie mam pewności, czy to tylko kwestia innego otoczenia Nie wiem, może trzeba odkurzać wymienić na jakiś mocniejszy, o większej mocy?!? Mam stary odkurzacz workowy, jeszcze po babci - i działać działa, tylko z efektami tak jakby gorzej. Wszystko czyszczone i opróżniane, więc to nie kwestia zaniedbania urządzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YanekPyrc 2 Napisano Sierpień 2, 2024 UPDATE Proszę o opinie na temat odkurzacza Levoit LVAC 200 - za 800 zł (cena na stronie producenta) dostanę urządzenie o następującej specyfikacji: Cytat Dane techniczne Kolor: biały, czarny, srebrny Wymiary: 25 x 19.5 x 110 (cm) Waga: 1.45 kg Zasilanie: AC 100-240 V ~ 50/60 Hz Moc znamionowa: 180 W Typ baterii: DC 22.2 V, 2200 mAh Li-ion battery Poziom hałasu: 75-82dB Może warto dopytać o jakieś inne, niewymienione parametry??? Jak dla mnie brzmi nieźle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach